ussnimitz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 problem nr 1. Mam mały problem. Potrzebuję wiedzieć jak napisać kodem animację szkieletową torsu, głowy, ramienia, ręki,nogi. problem nr 2. Jak napisać kodem aby po naciśnięciu danego klawisza (wiem że początek będzie wyglądał jakoś tak: if keyboard_key_pressed (jakiś klawisz)) najpierw odtworzyła się animacja potem strzał a na koniec druga animacja. Zły dział, przeniesiono, warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Chcesz to w C++? Czy w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To dla czego piszesz w dziale C++ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 problem 1 sam rozwiązałem jeszcze został problem nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi