KozakPL Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Siema.Mam taki maŁy problem: Robie taką mini gierkę samochodową top-down i mam problem. Mam grafiki samochodu odwrócowne w dóŁ i śmiesznie wygląda jak fura jedzie bokiem.Jest takiś sposób żeby jeździŁ normalnie bez obracania grafiki? Z góry thx za helpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 jeżeli używasz image_angle, a nie chcesz obracać sprita, to wystarczy chyba zrobić: image_angle = direction + 90; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 A jakiś jest sposób inny?nie wymagający pro edycji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 'Animation->Roation sequence' w 'Edit sprite' i wpisujesz tam 4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ehh...powiedzmy sobie szczerze...GM bez PRO to syyyyf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi