szpaq99 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jakie polecacie gry na ps2 coś ala Cod: 3,5 albo B.L.A.C.K Killzone odpada. Zaczynam tracić do ciebie cierpliwość. Albo zaczniesz używać przecinków, albo następnym razem poleci warn. A i jakbyś znak zapytania postawił to chyba też byś się nie spocił. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ratchet i Clank Zdecydowanie najlepsza jest część pierwsza chociaż następne też dają radę. Jak dla mnie tylko za bardzo wybajerzone. Za dużo strzelania, a za mało w nich myślenia, w przeciwieństwie do jedynki. Crash Twinsanity też daje radę, chociaż nie umywa się do części na PSX. Tekken 5 - najlepsza część serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Guitar Hero. edit: o lol, dopiero teraz z Twojego posta zrozumiałem że to mają być strzelanki ._. . No to nie pacz na to co wyżej tylko na to: PROJECT SNOWBLIND :P , a jak chcesz wojnę, to byle jaki Medal of Honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 na ps2 tak ogólnie to eyetoy rzązi dla mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 God of War Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wszystkie są podobne do CODa jak nie wiem. Wejdź na gamespot, wybierz gry na PS2, wybierz kategorię FPS i zobacz jakie masz gry, tylko się nie spoć za dużo przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobra a jakie znacie coś ala god war Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 jak dla mnie to rządzi Metal Gear Solid 3 Susistence, zresztą mam dużo gier na PS2, jak chcesz moge coś podpowiedzieć :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 naruto shippuuden narutimate accel 2, accel 1 wyszlo po angolu jako ultimate ninja 4, ale i tak 2 rzadzi, takiej jadki jak tutaj to nigdzie indziej nie ma przeszedlem calosc po japonsku w 43 i pol godzinki^^ zalety: okolo 70 postaci i kazdy ma inne animacje atakow i ultow - gra godna uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A opłaca się kupować Dragon Ball Infinite Word, czy jakoś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi