Kapkap Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 witam! Zrobilem przyklad next lvl , czyli gdy osiagniemy odpowiednio duzo punktow zmienia sie wymagana liczba punktow. link: http://www.speedyshare.com/840317150.html :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 wrzuć to w uploader na głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 dobra wzucilem do swojego katalogu :thumbsup: linK: https://gmclan.org/up5514.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A edytować pierwszy post to nie łaska ? Poza tym, jak mamy na następny level 400 punktów, dla czego wystarczy tylko 100 ? Ja bym zrobił warunek: GML if global.punkty = global.nextlevel { global.nextlevel += 100; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bez przesady, przykłady powinny zajmować więcej niż kilka linijek kodu... Przykro mi, 2/5 bo co jak co ale ja tego nie uważam za przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 takie sobie ale czasem może sie przydać np. rpg ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi