XxMichałxX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Czemu ostatnio w Mysql'u nie działa primary key? Nie mogę go ustawic w tabeli. Jakas zmiana byla, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 jak to ostatnio? ostatnio względem czego? poza tym, taka funkcjonalnośc nie znika z dnia na dzień sama :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 W MySQLu działa primary key, pewnie coś skopałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a nie pomyliło mi sie ;s bo źle robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi