I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Siema, właśnie skończyły się moje urodziny i kilku kolegów kupiło, jak wspólny prezent, Kierownicę. W tym momencie mam takie pytanie: Jakie gry mi polecacie, do pykania przez tego kontrolera(kierownica+pedały, kompatybilne z PC i PS2)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ford Racing 3 i 2, Trackmania, i NFSy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Kurde! To wychodzi, że już 2 gry z mojej kolekcji wywaliłem o jeden dzień za szybko. Chyba poszperam w śmietniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 race driver: grid, no i w flatouta 2 si emilo pyka. Generalnie we wszystkie ścigałki fajnie sie gra na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Akurat grid odpada. Źle się w niego gra na kierownicy. A tak ogółem jesteście ignoranci ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 z gridem że się źle gra na kierownicy to żeś dowalił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 http://www.frazpc.pl/b/133274 według ich zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mi się właśnie w Grida nieźle grało za kółkiem. Ale co kraj to obyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ford Racing 3 i 2, Trackmania, i NFSy. Ta, to już lepiej chyba się gra kierownicą w Kapitana Pazura ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja w Trackmanię pykam na kierownicy, fajnie się gra, choć na początku jest dość trudno :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Trackmania to właśnie ta "druga" spłyta. Szkoda, że i tak tego nie znalazłem. Dzięki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja raz grałem w FIFA 2002 World Cup na kierownicy :P . Dziwnie sie gra, gazem się szło do góry, hamulcem w dół, a skręty kierownicy to szedł na boki piłkarz :P . Co do kierownicy, to może pograj w DIRTa, albo starsze z serii Colin McRae? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Live For Speed mistrzowie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Spoko, narazie mam już załatwione NFS:MW, Trackmania nations i CRC do pogrania :) . Co do "ignorantów": Siema, właśnie skończyły się moje urodziny i kilku kolegów kupiło, jako wspólny prezent, Kierownicę. No to tak. Znajdźcie ukryty szczegół i zobaczcie powód oburzenia xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Eeem, nie martw sie, mi rodzice kupili kierownice: D To ze koledzy kupuja wcale nie oznacza ze sa gejami. Nie mowcie ze w TM jest glupio. Ostatnio jednak wlasnei polubialem grac we wszystkie gry kierownica.najlepiej to sie gralo w Spyro : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 O lol(bo więcej na ten temat chyba powiedzieć nie mogę xD)! A. I jak myślicie? Kupić NFS:Shift, jak wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Najpierw trzeba będzie poczytać fachowe recenzje, wtedy sam ocenisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Mi kumpel skonfigurował kierownicę tak, że w gta san andreas dało się kierować pojazdami, frajda z grania znacznie wzrosła. Tylko maszynami latającymi dało się tylko na boki skręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Akurat grid odpada. Źle się w niego gra na kierownicy. A tak ogółem jesteście ignoranci ;p . to sobie ustawiasz odpowiednie saturation i dead zone i jest cacy. jak dla mnie najidealniejsza gra pod kierownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja polecam rfactor !!! po necie najlepsza frajda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi