kubax40 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć czy waszym zdaniem taka grafika do mmorpg mogła by być wiem, że nie jest zbyt dobra ale robiłem ją tak na szybkości i kilka elementów trzeba by dopracować także prosił bym was o ocenienie grafiki xD wielkie dzięki http://img200.imageshack.us/my.php?image=takiseprzykad.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 pająk najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Znaki interpunkcyjne, Boshe! A z tej graficzki to faktycznie, pajączek jest słodki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 cóż. Grafika nie oszukujmy się jest denna (sory ale nie ma co owijać w bawełnę) ale jak byś nieco pocieniował i pobawił się np. w fotoSzopie to od razu było by o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubax40 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wielkie dzięki za pomoc wybrubuje na dobry początek photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A ja mam pytanie: Skoro człowiek i inne zwierzęta są z widoku platformowego ( od boku ), to dlaczego pająk jest tibiowo-izometryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wlasnie nie wiem czemu ale pajak i pies strasznie mi przypominaja tibiowe stworki : 3. Tylko przemalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nie obraź się ale ten pies wygląda jak prosiak. Swoją drogą, platformówka mmorpg? Ciekawa koncepcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Trzeba jeszcze umieć takiego MMORPG zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubax40 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co fakt to fakt rzeczywiście na pająku i psie wzorowałem się z tibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Małpa wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 piesio taki lekko niedożywiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubax40 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jakie jeszcze programy przydadzą się do robienia dobrej grafy prócz photoshop'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jakie jeszcze programy przydadzą się do robienia dobrej grafy prócz photoshop'a Proszę, znaki interpunkcyjne, niepotrzebne apostrofy lol! A jakie programy? Chociażby GM-owy edytor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Program nic ci nie da, w photoshopie nic nie zdziałasz jak nie umiesz narysować lineartu :3 Swoją drogą, platformówka mmorpg? Ciekawa koncepcja! Było już kilka takich, nic nowego :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi