Markuz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam, chciałbym w swojej gierze zrobić coś takiego że wciskając graj najpierw gra nam się wczytuje pobierając wszystkie obrazki,pliki itp. zrobił bym to w ten sposób: Wszystkie obrazki + pliki / 100 = Ilość % jednego pliku, po wczytaniu pliku będzie $wczytane+=Te % z jednego pliku, to wszytko bym umiał zrobić, chodzi mi raczej o to jak wczytać obrazek nie wyświetlając go , np. zrobić funkcje wczytaj_obrazek('obraz.gif'); albo wczytaj_plik('plik.php'); hmm? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 % = aktualnie wczytane obrazki + pliki / max plików * 100 procenty facet, procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 heh nie o to mi chodziło xD Wiem jak liczyć procenty ^^ To jest główne pytanie: jak wczytać obrazek nie wyświetlając go , np. zrobić funkcje wczytaj_obrazek('obraz.gif'); albo wczytaj_plik('plik.php'); hmm? smile.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Przykryj go jakimś DIVem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 hah bardzo śmieszne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 http://lmgtfy.com/?q=javascript+preloading+images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi