Phoenix Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam, niestety mam problem z Game Makerem otóż chce sobie zainstalowac Game Maker 7.0 lite na laptopie włączam a tu mi nagle błąd wywala o tresci Softwrap file error3 i jak dam ok to Error: Inconsistent files, co mam robic zważywszy na to że przedtem wszystko działało bez zarzutów i na normalnym "stacjonarnym" komputerze też wszystko chodzi. Z góy dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 1.Kopiowałeś z stacjonarnego na laptopa? 2.Ściągnąłeś z YoYoGames? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 obu sposobów próbowałem dalej nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja sie pytałem,czy to zrobiłeś. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No to odpowiedan że tak - z kompa stacjonarnego na laptopa zgrałęm i ściągnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Używałeś Cracków? Jeżeli tak - nie udzielamy pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 A włącz jeszcze raz ,ale teraz nie pisz z pamięci treść błędu tylko kopiuj @UP:Mówił że to lite :o, więc czemu się pytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Softwrap file error3 i po ok jest nastepny Error: Inconsistent files Tyle @Gnysek: żadnych cracków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://forums.longestjourney.com/showthread.php?t=4922 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi