Dawidsu Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Jestem ciekaw kto pierwszy przejdzie gre:) A tobie to się udało? Chyba tak... Mi zawsze udaje się przejść z palcem w nochu gry zrobione przez nasz team. Choć innym nie zawsze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matasek Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Jesli mnie pytasz o przejscie gry to owszem przeszlem na najwyzszym poziomie ze strata 1 zycia. ale kazdy element jest zrobiony tak, aby mozna bylo go przejsc bez straty zycia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matasek Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 -,27.07.2004, 16:25] Gdybyś tę grę spakował np. WinRar-em, ściągała by się trochę szybciej. Proponuję to zrobić, bo nie wszyscy mają portfele z gumy (powolny net :/). <{POST_SNAPBACK}> Ta gra jest spakowana rarem:))) tylko w formacie exe, bo nie wszyscy maja rara, a tak kazdy rozpakuje sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Matasek, jak wskoczyć na tą drabinkę co jest w tym levelu ze strzałami? Męczyłem się godzinę i nie przeszłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matasek Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 O ile Cie dobrze zrozumialem to chodzi Ci o plansze w ktorej Jedna drabinka jest po lewej stronie i tam przecinaja ja 3 strzaly Druga jest po prawej stronie i przecina ja jedna strzala. Na ta po lewej stronie nie powinienes miec problemu :) Do gory jest klucz, ktory trzeba wziac i udac sie z nim do zamka ktory znajduje sie po prawej stronie pod malym ogniem. Naciskasz strzalke w gore i pojawia sie druga czesc drabinki po prawej stronie i mozesz na nia spokojnie wskoczyc uzywajac SHIFT Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Dzięki. To mogę się już wziąść za przechodzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Przeszłem już do 2 tercji ktoś jest dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Znalazłem buga! W planszy z czaszkami (na początku, zaraz po tej lawie) jak skoczę na drzwi to znajduję się na górze planszy i nie mogę się ruszyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 U mnie gra sie sciaga w 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 24 minuty przy dobrym laczu:) JA to ściągnąłem z 1,5 minuty z szybkością 300 KB/s ( teraz się zastanawiam, czy to nowa karta, czy dobra strona ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Hehehe A mi sie to sciagnelo w 38 sekund ponad 600kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 Wiesz, ja podałem średnią :D Jak mam podać maximum to HOHOHOHO :D I tak ładny transfer miałeś, karta 100 MB/s czy 1000 MB/s :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rower Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja właśnie ściągam i mam słabiutki transfer bo od 40k\s do 50k\s :( chętnie zobaczę tą gierkę :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Wy się denerwujecie że macie słaby transfer który jest 40kbps? Ja miałem 5kbps i ściągnąłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 A jesli chodzi o gierke, to grafika marna, a skakanie bardzo dziwne jest. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 OŁ MAJ GAD! CHŁOPIE! CZY TY KIEDYKOLWIEK GRAŁEŚ W TAKĄ GRĘ BRUCE LEE NA ZX SPECTRUM ALBO COMMODORE64? JAK NIE, TO POLECAM JĄ SOBIE POEMULOWAĆ. POZATYM CZYTAJ POPRZEDNIE POSTY! PRZECIEŻ JEST NAPISANE, ŻE TO JEST REMAKE! W WERSJI ORYGINALNEJ TEŻ MIAŁEŚ TAKĄ GRAFĘ I SKAKANIE! NAUCZ SIĘ CZYTAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 to podaj linka do tej gry - zagram i ocenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Heh. Poszukaj na http://planetemu.net . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Wszyscy narzekają (procz Marmota)... Ja ściągałem przy transefrku 2kb/s bo jeszcze musiałem mieć pare innych progzów (legalnie i darmowo :)) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 W JAKIM PROGRAMIE ROBILES TĄ GRE NIE POWIESZ ZE W GAME MAKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Masz ostrzeżenie za odświeżanie starych tematów, autor ci pewno nie odpowie, bo już dawno nie postował. A odpowiedź jest wiadoma. Edit by BWO: Co do ostrzeżenia sie zgodze, na glupie pytanie głupia odpowiedź, ale co wy czepiliście tego odświeżania? Przecież jak ktoś mógł naisac coś kiedyś jak go tu nie było? =] Może niektórzy nowi po prostu chcą coś powiedzieć na stare tematy i lepiej niech piszą w starych, niż zakładają nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi