Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mam do was pytanie, co sądzicie o 39DLL? Czy wolicie go od game makerowego mplay'a?Czy znacie jakieś fajne kody, tricki z 39DLL? Czy wogóle wiecie co to, a takze czy uzywacie 39DLL? Bo jak dla mnie 39DLL rządzi, lepszy niż mplay, ale nie wiem jak zrobic liste serwow, bo dopiero sie ucze, ale smialo moge powiedziec, ze jest bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dużo lepszy niż mplay, zdecydowanie. Wprawdzie nie korzystam z 39dll bo po prostu nie umiem robić gier online, to wiem od innych że jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Hmm 39DLL moim zdaniem jest dobry, łatwo sie go używa i uczy a co najważniejsze jest o wiele szybszy od standardowego mplaya. Uzywam 39dll czasami jak mi sie zechce zrobić coś do mojej gry (czyt. rozgrywkę sieciową ) ale tak to rasowych gier online nie robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mówisz iż jest łatwy do nauczenia. Zależy dla kogo bo ja miałem trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 łatwe, gdy ma się jakiekolwiek pojęcie o sieci. a tak od zera to sie nie dziwie że miałeś trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Najbardziej nie mogłem zrozumieć komunikacji serwer-klient, ale potem nawet łatwo idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi