Pental Stary Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Cześć, dręczy mnie cały czas problem - jak zrobić ładne, fajne, kolorowe, stylowe buttony? Chodzi mi o konkretny kod. Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Wpisz w google "gm vista button script", nie pamiętam strony z jakiej to pobrałem. Naprawde ładne. E:Ewentualnie użyj mojego wyśmianego skryptu na menu przyciskowe, jest u mnie w uploadzie Edytowane 15 Maja 2009 przez Makary155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dobra, już sobie sam poradziłem! Zrobiłem obiekt Button, dałem mu sprite'a. A tutaj kod: GML instance_create( x, y, Button ); Proste a przydatne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Przecież to jest zwykłe, menu na spritach. Lepiej zrobić tablice, zmieniać ją, a w drawie rysować menu np. z kwadratem w tle itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi