Simon Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Potrzebny mi jest przykład przeglądarki bo chcę zrobić przeglądarke ale niewiem jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lutego 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czy jest jakaś rzecz, do której sam doszedłeś? Bo jak widzę, to tylko bierzesz przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie chciałbym cię straszyć, ale to jest strasznie zaawansowana sprawa... Pobieranie danych z serwera, renderowanie kodu HTML, JS, obsługa appletów Java, wtyczek typu Flash, WMP, QT, RealPlayer, Vitalize itd, pełna obsługa CSS i DOM, oraz czytanie plików graficznych wraz z kanałami alpha. Oczywiście, DLL jest tylko na pobieranie danych :] . Renderowanie, obsługę wtyczek itd. musisz sam zrobić. Życzę powodzenia xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Wystarczy mieć delphi i zanistalowac kontrolkę activeX Internet Explorera, i masz juz przegladarkę. To że kiepsko lub wcale nie działa to inna sprawa, ale z 5 linijek kodu i będize się dało wpisywać adresy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gnysek, ale zobacz na nazwę działu: Skrypty, przykłady, dodatki, silniki 3D dla GM On się o GM pyta. Jakby chciał robić w języku programowania, to ja bym skorzystał z silnika Gecko. Najlepsze rozwiązanie :]. Skasowałem posty nie na temat. Kaytek pilnuj się. //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A dalbyś Tymon przyklad w delphim bo potrzebuję a mi obojętnie czy w delphim czy w gmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 http://4programmers.net/Delphi/Gotowce/Prz...5tkuj%C4%85cych http://4programmers.net/Delphi/Gotowce/Prz...ernet_Explorera Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retrogradus Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Hey forumowicze, Nawiązując do przedmówcy i autora powyższego topic'u chciałbym zapytać się czy istnieje jakaś możliwość wyświetlania zawartości stron www w game makerze, chociażby sam kod html bez javy czy flash'a? (mówię o wykorzystaniu DLL - na forum www.gamemaker.nl niewiele znalazłem, ale ja zawsze wiedziałem, że nie umiem szukać :] ) A drugie pytanie to, to czy można aplikacje Game Makerowskie zagnieździć w przeglądarkach internetowych takich jak IE, Firefox, w sumie z fizycznegu punktu widzenia patrząc na działanie aplikacji exe stworzonych w GM nie można, ale chciałbym spytać o to ekspertów a nie gdybać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 I co Simon ? Miałbym niby korzystać z twojej przeglądarki ?? Chyba każdy by wolał by sobie sciągnać Opere, FireFox ostatecznie korzystać IE... Chyba że robisz ją tylko dla siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Też se zrobiłem przegladarke w Basicu,ale mi sie znudziła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Buziol aka Retrogradus: 1) RM_HTTP 2) G-JAVA Swoją drogą nie musiałeś zakładać nowego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Sorkaz Ranma, nie miałem hasełka do konta, a o "przypominaczu" nie wspomnę bo buziol@tlen.pl jest totalnie z'floodowany przez spam :) Pozdrawiam, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi