OriPL Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam mam taki problem... podczas gdy chce poprzez formularz wyslac jakas wartosc przez "GET" do innej strony i wpisze taki znak: "''''''''''''''''''''" to po odczytaniu wyskakuje: \'\'\'\'\'\'\'\'\'\' No i moje pytanie :P:P Jak zrobić żeby tego nie było XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 stripslashes( $zmienna ); ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 $news_topic = $_POST['topic']; $news_contents = $_POST['contents']; $news_date = date("Y-m-d"); $news_line_delete = "2"; stripslashes($news_topic); stripslashes($news_contents); $do_zapisu="|$news_topic|$news_contents|"; Cos mi to nie dziala ;/ (to sie zapisuje do pliku TXT a potem jest odczyt ;]) EDIT: OK JUZ ZROBILEM :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 poczytaj moze sobie o funkcji serialize, albo simplexml, to bedzie prościej w plikach zapisywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 stripslashes($news_topic); stripslashes($news_contents); A nie przypadkiem: $news_topic=stripslashes($news_topic); $news_contents=stripslashes($news_contents); bo coś mi sie wydaje że to chyba zwraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi