Simon Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zrobiłem uploader możecie na niego wchodzić i wsadzać swoje gry programy itd.. Oceniajcie czy dobrze jeśli chcecie mogę powiększyć maksymalną wielkość pliku. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A niby gdzie ten uploader się znajduje ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sorki zapomniałem napisać.Znajduje się tu. Acha apliki znajdują się w http://aktu.host.sk/pliki/twojplik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 HOST.SK? Ciągle będą błędy 403. Nie lepiej dać na uploader GMCLAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ale to jest gotowy skrypt. On go tylko na serwer wkleił. Vardi (chyba on) chyba też taki miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ale mi chodzi o wady serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Niema żadnych wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Eeee.... ciekawy jestem czemu jak tam wchodzę to mam opcję "delete all files" :blink: Powinieneś to zabezpieczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja nie mam miłych wspomnień związanych z tym serwerem. Bardzo często wyskakują błędy Access Forbidden, co naprawdę denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Tylko jak??I dzięki dark Maximal że powiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Wymaż w kodzie linka do kasowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja nie martwie się tym że ktoś może coś usunąć tylko przy udostępnianiu czegoś takiego można nałapać niezłą ilość wirów a to jest mój upload :D http://members.lycos.co.uk/centgier/up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja nie martwie się tym że ktoś może coś usunąć tylko przy udostępnianiu czegoś takiego można nałapać niezłą ilość wirów a to jest mój upload :D http://members.lycos.co.uk/centgier/up tylko 2 pola i Wyślij??? To za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wystarczy jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi