pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam chciałem zaprezentować przykład shotguna gdzie jest limit naboi I wrogów... a także pseudo kamery która się trzęsie gdy strzelisz albo wybuchnie mina. jeżeli komuś się poprzednie przykłady nie podobały look: http://img24.imageshack.us/gal.php?g=beztytuujoc.png Ten blur to tylko ulepszenie ;P A więc wielkie brawa dla jego twórcy z YoyoGames RhysAndrews Reszta zrobiona prze zemnie https://gmclan.org/up4130_11_Shoter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Odpalam od razu, aby ujrzeć efekt. Co widzę? Malutki ekranik, w którym na 1/4 widać przykład, a reszta jest czarna. "Realistycznym shotgunem" bym tego nie nazwał. W shotgunie o ile kojarzę są pojedyncze naboje, które dopiero podczas strzału rozdzielają się na więcej. W żadnej grze nie widziałem jeszcze shotguna, który wystrzeliwałby 5 naboi z magazynku, w którym na dodatek mieści się ich aż 20. Wywaliłem z rooma pseudo_view, bo chyba Ci trochę nie wyszedł. Ocena: 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A wroga widziałeś chodziarz? Pseudo view jest dobry ;P Edit: Bez pseudo_V nie zobaczysz wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Widziałem wrogów, a przynajmniej bez tego viewa miałem obraz w całym okienku a nie jego czwartej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Mogłeś se zwiększyć i ocenić ;P Zaraz dam update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 kurde. bardzo fajny przykład dałbym nawet 4.5/5 ale co ty odwaliłeś? nic w ogole w tym małym kwadraciku nie widac, usunalem pseudo viewa to cos juz bylo ale nie bylo bota. w ogole co ci do głowy wpadło zeby taki nonsens zrobic . nic w ogole nie widac jak sie pseudo viewa nie usunie. 2.5/5 e: i nie byla potrzebne p. view do wstrząsów. starczyło tylko przy strzale zrobic np view_xview-=10+random(20) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nowa wersja! Brak nieśmiertelnego Herosa!! I więcej krwi xD Większy ekranik w dodatku... E: UP Zal mi ciebie O.o Wiem już czemu jesteś Noobem :o Za to że se wybrałem taki a nie siaki ekran osłabiasz ocenę op 2? Żal... Mogłem wogóle romów nie robić -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 nie mogę tego pobrać,wyskakują mi jakieś znaki dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 To klikasz zapisz element "docelowy jako..." I potem Wybierasz nazwa cos.gm6 Rodzaj pliku wszyskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 daj link do tematu z blurem na yoyogames bo nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=138220 Łap! A po co ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Daje 2/5 Marne, ten pseudo_view? Co to ma byc!? A sproboj ty wejsc na mine i nie zginac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Bardzo to słabe i nie ma opisów w kodzie. Jedynie co jest dobre to trzęsienie ekranu, no i ten nieszczęsny view popraw go :) 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 starczyło tylko przy strzale zrobic np view_xview-=10+random(20)Źle. Zresztą, jak można tak bardzo zaniżyć ocenę jedynie przez viewa? Oceniać przykładu nie będę, poprzednicy już wszystko powiedzieli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi