Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A więc mam Liquidlight i gdy próbuje GameMakerem PRO oddtworzyć ten 3D level pokazuje się to: Błąd GM'a. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a masz zainstalowany ten dodatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a masz zainstalowany ten dodatek? Jaki dodatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 LiquidLight SDK, jak widać na błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Aaaaaaaa,a więc to takie buty :jezor: ,w folderze Liqidlights jest ten Liqidlights SDK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 No nie!!!Znowu coś!!!A więc gdy wpakowałem ten liquidlight SDK do folderu GM to jak chce uruchomić Game Makera pokazuję się to. Z tego co zrozumiełem trzeba restartnąć komputer.Zrobiłem to lecz po testartowaniu znowu się to pokazuje! Co jest nie tak? Sorry za double-post ale ten temat by zginąl gdybym nie zorbił d-p (double-posta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Spróbuj przesunąć datę systemową do przodu. Weług gm'a ostatni raz odpalałeś go 9 Maja 2009 w Niedzielę (a 9 maja 09 to sobota). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Po screenie widac jaki PRO ten GM LITE. Masz kiepskiego cracka. Do tego w twoim windowsie masz strasznie dziwna date. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Po screenie widac jaki PRO ten GM LITE. Masz kiepskiego cracka. Do tego w twoim windowsie masz strasznie dziwna date. Bo ta wersja PRO to jest portable i pomyślałem sobie że spróbuje pobawić się w 3D w wersji lite no więc wpakowałem lidqulidlight SDK do folderu z wersją lite wyskoczyło to okno.Jak mi ojciec pozwoli to może przestawię datę ale jak nie pozwoli to mogę zacząc robić gry 2D i zapomnieć o 3D <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przesunełem datę o jeden dzień do przodu,ale chociaż LiqidLights SDK jest folderze Game Makera to mówi że go nie ma,co jest!Wersja PRO się kłania? Sorry że znowu double-post ale to dla odświeżenia tematu. Dwa 2post. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przestań doublepostować! Nie musisz odświeżać, wystarczy że dasz edit a na pewno ktoś jeszcze raz wejdzie i odpisze. Widać, że to crack, bo wiem jak one działają (sprawdzałem, ale nie używałem) więc nie wciskaj nam kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Samo wrzucenie sdk do folderu nie wystarczy, jeszcze musisz go zainstalować. W tym celu klikasz na przycisku + potem na install i wskazujesz plik .gex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Samo wrzucenie sdk do folderu nie wystarczy, jeszcze musisz go zainstalować. W tym celu klikasz na przycisku + potem na install i wskazujesz plik .gex Nie chce was złościć ale nie rozumiem :unsure: ,chyba chodzi ci o + na klawiaturze?Bo naciskam go i jakoś nic się nie pokazuje,w GM'ie próbowałem nacisnąć ten przycisk ale nic się nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Kliknij 2 razy na ikonkę i szukaj tam znaku plusa :o EDIT: Chyba, że to ja jestem głupi, ale tak to zinterpretowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robart Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Aaaaaaa,ten plus xD,całkowicie go nie zauważyłem :jezor: ,nom ale muszę poszukać innego cracka bo jak uruchamia go to jest wersją PRO a jak włączam grę to odrazu staję się wersją Lite :lol2: xD.Dobra chyba wszystko jest spoxik i OK.Nom ale sam nie wiem czy zamykać temat bo może znowu coś mi się zdarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Aaaaaaa,ten plus xD,całkowicie go nie zauważyłem :jezor: ,nom ale muszę poszukać innego cracka bo jak uruchamia go to jest wersją PRO a jak włączam grę to odrazu staję się wersją Lite :lol2: xD.Dobra chyba wszystko jest spoxik i OK.Nom ale sam nie wiem czy zamykać temat bo może znowu coś mi się zdarzy. 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 Amen. 16. Nie baw się w moderatora, jeśli jest potrzeba zgłoszenia jakiegoś wykroczenia użyj przycisku RAPORT - znajduje się pod każdym postem. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi