kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Otóż postanowiłem robic loga dla teamów, gier itp. Oto szablon: Napis: Co ma pisać Styl: Ogólnie jaki styl napisu Tło: Jakie tło Wymiar: jaki ma być wymiar To tyle Jak się będzie podobac to chce credits :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 papugujesz za mną ? ;) Odważny że się też tego podjąłeś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Nie papuguje bo nie robie filmików tylko napisy ew loga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 napis cośjak w nw 2 newer winrer nights2 rozmiar 640x480pix tło:czarne npis:Maniche Software Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 aha: -jeszcze 1 podpunkt - jaki kolor napisu? Pytanie do szpaqa99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Możesz przedstawić jakąś prace na pokaz? Bo nie wiem czy opłaca mi sie wypisywac :) Chciałbym najpierw zobaczyc co umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 HM... chyba ciemno niebieski a jak nie będie pasował daj jakiś inny ciemny clolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Chvilowo usunąłem wszystkie swoje badziewia a teraz musze robic to dal szpaqa ale możesz pisac zobaczymy czy ci się spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 To jesli skonczysz robic dla szpaq'a to wystaw tu, jelsi łaska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Nie ma sprawy :) E:KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 napisałeś machine software a mialo być maniche i dziwny ten napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Miał byc podbny do NW ;D . Fakt troche sie nie udał. A ja wyslałem że walnąłeś literówke jak napisałeś maniche i myślałem że ma byc Machine. ;d. ok zrobie to potem bo teraz musze juz zlazic z kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Zobaczmy, co potrafisz. Napis: Dark Vision Tło: Czarne, ewentualnie pomieszane różne odcienie szarości Styl: Mroczny, że się tak wyrażę. Dominuje kolor czerwony w napisie. Rozmiar:640x480 Dodam do kredek, jeśli mi się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Napis: Sprawdzone Przez(enter) Roki Games Styl: Zielony napis na jasno zielonym tle Tło: jasno zielone Wymiar: 96X64 Dod. info: To ma oznaczać że plik, które chce się pobrać jest bezpieczny, sprawdzony przez Roki Games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szpaq - klik Dodałem trochę srebrzystości w tym starym i poprawiłem napis :) Dla Makary'ego i Rokiego dam w edicie. e: Makary155 - klik e2: Roki - klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Niezłe, chociaż bardzo proste. Wykorzystam! Daj mi namiary na tą czcionkę, fajna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szpaq - klik Dodałem trochę srebrzystości w tym starym i poprawiłem napis :) Dla Makary'ego i Rokiego dam w edicie. e: Makary155 - klik e2: Roki - klik Hmm... całkiem fajne, ale jak byś mógł z tyłu umieścić jakąś, taką "widzanke", czy jak kto woli "fajkę". / V Coś takiego, tylko połączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie ma sprawy zaraz dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szczerze nie są one "super" takie zwyczajne na 30sekund roboty. Zainstalujcie GIMPA i nie będziecie potrzebować loga od kubala ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Napis: Xgames. Styl: Psycho :D Czyli takie.. Psycho no ;p Tło: Czarne. Wymiar: 185x169. Dzięki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 @Ghost - Dam w edicie @Crackkk-GM - Ale jaka wygoda :) @Roki - Nie wychodzi mi :( będziesz musiał sobie sam poradzic :( e: Psycho czyli jakie? Daj przykład bo niewiem jak to zrobic :D E2: Masz - klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ładne, dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ale w xgames to powinno z napisu ociekac krwia :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ale nie ocieka :) Jeszcze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Czyli nie umiesz robić loga... tak trudno dodać fajke za napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Będziesz mi teraz dylemat robił? Jak to takie proste to sam zrób -,- Umiem zrobic ale mi nie wychodzi. Tyle. Prosic dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szczerze to do dupy. "Och, jestem super będę robić loga, ale ogranicze się do ściągnięcia czcionki i wpisania z błędem nazwy" A to "Sprawdzone przez Roki Games" to już w ogóle porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Roki, będzie coś takiego ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dobra jak się nikomu nie podoba zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi