kubal09 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam. Chciałem zrobic komentarz w menagerze piłkarskim który robie. Zrobiłem coś takiego: klik Czy mógłby mi ktoś ulepszyc go tak: - Jak ktoś strzeli to żeby się pokazywała animacja gola. - Jak jest red card to zawodnik schodzi z boiska - Jak jest kontuzja : Patrz wyżej - Żeby leciał czas: patrzysz na relajcje na żywo - Może ktoś mi jeszcze dodac cos takiego że co 5 sek. znika napis np. "Boruc strzelił gola" i np. przez 15 sek jest cisza a potem np. " Faul Lewandowskiego" i za 5 sek. to znika itd. Zrobicie I tyle. Zrobicie? e: Tak 1 słowem macie prawie wszystko za mnie zrobic -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 zrobiłbym ci, ale mnie ostatnio wkurzyłeś więc nie zrobie :P a z resztą za duzo wymagasz nei wiem czy ktos ci to zrobi. to są łatwe rzeczy sam wykombinuj. np napis po pieciu sekundach ma znikac to daj alarma na 150 i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 obj_animacje: GML gdzieś przy inicjowaniu animacji: visible == true image_speed = 1 switch( relacja ) { case 0: image_index = strzelil_gola; break case 1: image_index = zolta_kartka; break case 2: image_index = czerwona_kartka; break } AnimationEND: image_speed = 0 visible = false rozumiesz zasadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 XxMichałxX - Ej no... pomóż :) MarekS. - Niewiele rozumiem. Mógłbyś mi dac to wszystko z odbjaśnieniem(to wszystko oco prosiłem) 47XXX - Poco mi to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 masz: https://gmclan.org/up5208_12_kk.html pare rzeczy zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 XxMichałxX - Mógłbys zrobic aby po schodzeniu zawodnika z boiska już nie było o nim komentarzy? Bo mam tak: "Smolarek zdjęty z boiska" - po ponownym nacisnięciu ENTER "Smolarek strzela gola" :o Mógłbys to poprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 łap: https://gmclan.org/up5208_12_kk_ulepszone.html dorobiłem, że jak ktoś zejdzie z boiska to o nim sie nic nie pojawia juz a jak wszyscy zejdą to dodaje się relacja: 'Wszycy zeszli z boiska!' pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Michał - Ale dodaj do tego te gole i resztze z tamtego przykładu go ja próbowałem i mi nie wychodziło ;/ . Pojawiało się po 2 kometarze. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi