Roki Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Coś udało mi się skrobnąć. Nie wiem, czemu wzięło mnie na skalę szarości... :) Co ma lilijka harcerska, do gry w której tworzymy gry? @UP: Raczej do robienia gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Coś innego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Powiedz mi tylko, jak Ci się te znaczki kojarzą z tworzeniem gier ? ^^ A jak Ci się kojarzy plama, ogień i czcionka Refluxed?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A ja jak to ma byc program bo dopuero przeczytałem to zrobiłem coś ala Photoshop oczywiście ładowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 @UP: Każdy może takie zrobić ,zwykły text,prostokat, i filtr cienia w GIMPie/PhotoShopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A tak mianowicie to na czym ten program polegać będzie?? Bo mam już schemat loga, ale hasło jakieś wymyślić muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Długo mnie nie było na necie, ten program jak sama nazwa mówi będzie do tworzenia gier(2d 2.5d, może proste 3d) jest napisany w c++ z obsługą d3d9, to nie będzie klon Game Makera, jutro może zamieszczę dema możliwości silnika. A Dźwięk prawdopodobnie z gotowej biblioteki bass. a co do tego co daliście jedynie to mi odpowiada(zmieniłem kolor czerwony na pomarańczowy i dodałem lekkie podświetlenie napisu na niebiesko) Proste i estetyczne ;p Wszystkim Bardzo Dziękuje, jak będziecie mieli jakieś pomysły to zamieście je. Edit dopiero teraz zobaczyłem błąd napisałem "Eazy Game Maker” zamiast "Easy Game Maker " i czy Konrad-GM możesz poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi