MarioGteen Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jak zaczac przygode z dll32 ? sciagnolem dll32.dll co dalej gdzie sie uczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 o ile się nie mylę to dll32 to backdoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jeżeli chodzi Ci o 39dll, to daj sobie z tym spokój. 1. Nie znasz nawet nazwy tego, czego chcesz używać 2. Ledwo zacząłeś z GameMakerem. Takie bajery jak gry Online to jeszcze nie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jeżeli chodzi Ci o 39dll, to daj sobie z tym spokój. 1. Nie znasz nawet nazwy tego, czego chcesz używać 2. Ledwo zacząłeś z GameMakerem. Takie bajery jak gry Online to jeszcze nie dla Ciebie. Znajdź sobie w internecie co to jest dll32 BO OTO MU CHYBA CHODZI. 39dll to zupełnie co innego (nawet pisownia inna nieprawdaż?). I jeszcze jedno:Nie będziemy pomagać robić wirusów na GMClanie, ponieważ jest niezgodne to z prawem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Najlepsze chyba będzie podpatrzenie przykładów... ale jak dopero zaczynasz to i tak nie ma to sensu bo nic nie zrozumiesz :) @UP robienie wirusów jest niezgodne z prawem? hmm.. ciekawe bo ja myślałem że korzystanie z nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Uważasz, że pytałby się na tym forum jak się robi wirusy z pomocą dll32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jemu raczej chodzi o 39dll, btw MarioGteen: Team: gmclan . dobre ;) @autor: jeżeli o 39dll ci chodzi to nawet sie za to nie zabieraj. nie znasz najprostszych podstaw.. ja taki noob przy tobie to jestem master of gml ;P .. naucz sie podstaw. ledwo co rozumiesz oś x i y a chcesz zrobic gre online a jesli nie chodzi ci o 39dll to wszystkie słowa odwołuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ze mam malo postow i ze nie dawno zalorzylem konto na gmclanie to nie znaczy ze nic nie umiem :] chodzi mi o 39dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ze mam malo postow i ze nie dawno zalorzylem konto na gmclanie to nie znaczy ze nic nie umiem Ja odniosłem zupełnie inne wrażenie. Gdybyś coś chciał, powiedziałbyś, czy chodzi ci o dll32, czy o 39dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 czekaj zaraz ci napisze kurs i podam linka w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17529 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 eee. czy wy widzicie roznice pomiedzy 39dll a dll32? Bo ja widze, to nie to samo, a autor nie raczy powiedziec o co mu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 odpowiedzialem o co mi chodzi ? :] poszukaj sobie mojego posta jak ci tak zalezy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi