Jakim Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ShoutBox Simulator to modyfikowalny, prosty bot do rozmów stworzony przeze mnie (a właściwie przez Tymona, Gnyska i Zakola ;D). Niestety wolno chodzi, ale w następnych wersjach przyspieszę jego działanie. Praca została wykonana na Batalię CP (temat: program/gra związany z Click Portalem). Wiele 'podtekstów' dotyczy właśnie tej strony :). http://rapidshare.de/files/12546560/jakim.rar.html Miłego gadania xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hehe, funy =D Domyślam się że użyłeś execute_string =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Domyślam się że użyłeś execute_string =) <{POST_SNAPBACK}> Użyłem głównie: string_count string_lower execute_file file_text_open_read ini_open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ach, racja =) I chyba właśnie przez to program działa wolno (execute_file). Lepiej odczytać wszystko z pliku i użyć execute_string. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Wiem, że działa wolno, i wiem, że z tego powodu. Brakuje mi funkcji script_add - tak to byłoby lepiej :). Ale mam już haka na odczytywanie plików (hahha :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie no program fajny. Ale na pochwały zasługuje AI komputera. JEden z botów Emil tworzy własną gre. Nie każdy potrafi stworzyć bota tworzącego gry , Brawo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 mógłbym zmienić odpowiedzi i wstawić na stronę moich gier?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 To już jest moim zdaniem plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ale ja się spokojnie pytam autora a nie wstawiam bez zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Przeczytaj: jest to modyfikowalna wersja. Tak więc możesz zmieniać teksty w pliku *.ini i dialog.sc (tam gdzie jest to string_count("TU JAKIŚ TEKST",...)). Miłej zabawy ;). Tylko pamiętaj, możesz jedynie dodać "Autor by Jakim, modified by Simon" ;). W tej sytuacji nie jest to plagiat =). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Dzięki bardzo mi się przyda takie coś na stronę :) dobra koniec offtopa <_< program nie jest do końca modyfikalny bo nie idzie zmienić po czym co ma napisać ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Musisz tylko pogrzebać w plikach *.sc. A tak z ciekawości: mógłbyś pokazać swoją wersję programu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jak dokończę to pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Przy wpisywaniu # :D , program zaczyna oczywiście nową linie. Zrób tak, aby przy podaniu # program zamieniał go na \#, w tedy wyświetlane zdanie będzie nadal w jednej linijce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja mam czasami nawet 1 FPS :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Valedmor: pomyślę ;). Tomalas: mówiłem, w następnej wersji będzie coś około 20 FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a kiedy będzie ta następna wersja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a kiedy będzie ta następna wersja?? Niedługo ;). Rozwiązuję jeden problem. Jak wpadnie mi pomysł, to pojawi się nowa wersja. PS. Masz tę modyfikację już? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Prawie mam tylko niemam czasu by dokończyć, a nad czym rozmyślasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi