Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mi się udało znaleźć 28 gier. Większość to starocie. :) EDIT +1, Crusader się znalazł. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ranmusie, nikt mi nie każe grać w gry z powodu, że mam komputer :) . A prawie wszystkie tytuły kojarzę, jednak w mało gier z wymienionych grałem :P . Platyna, żart nie jest śmieszny, gdy się tłumaczy, o co w nim chodzi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikt Ci nie każe i jest ok, tylko po co to stwierdzasz tutaj, ktoś Ci kazał? Ja też prawie wszystkie kojarze a w ZDECYDOWANĄ WIĘKSZOŚĆ w ogóle nie grałem. Masz jakieś kompleksy na tym punkcie czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dobra, tu macie chyba najpełniejszą listę z odpowiedziami: http://www.mobygames.com/forums/dga,2/dgb,5/dgm,107536/ Niemal wszystkie postacie tu są (wliczając w to te pingwiny). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 60: ??? Pod 60 są pingwiny i nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Że co? Przecież jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 23 :)) cienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Osoba otyła mówi, że jestem głupi, ja wtedy mam prawo myśleć, że jest gruba... (może słaby przykład, ale tak to mniej więcej wygląda). Z reszta, mogę powiedzieć to samo: Nołlajfie, rozumiem, że nie żyjesz, ale kto wygrał Euro 2004 wypadałoby wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A co to obchodzi osobę, której piłka nożna za nic nie interesuje :) ? Co mnie interesuje jaki zespół kiedy wygrał, co mnie to obchodzi. Nie wiem, co to się ma do nołlajfowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Z reszta, mogę powiedzieć to samo: Nołlajfie, rozumiem, że nie żyjesz, ale kto wygrał Euro 2004 wypadałoby wiedzieć... A ja nie wiem kto wygrał ani nie interesuje się piłką nożną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A ja nie interesuję się grami komputerowymi. Nie wyszło wam coś ;) . To był tylko przykład. Myślę jednak, że nieznanie Dooma grzechem nie jest i dyskusję można skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Pentalku, to tobie nie wyszlo. Ty zaczales ;) Ehehe, najlepiej edytowac posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A ja nie interesuję się grami komputerowymi.Nie interesujesz się grami, a znasz prawie wszystkie. Weź już się nie tłumacz, bo się pogubiłeś w swoich wypowiedziach. Boisz się, że ktoś Cię nazwie nołlajfem tak? Jakoś usilnie starasz się temu zaprzeczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Edytuję posta bez względu na odpowiedzi nań, więc shut up. Nie, nie ja zacząłem, nie jesteś w temacie :( . Webzir uważa, że to grzech mieć komputer, a nie znać Dooma. Dla mnie grzech to mieć TV a nie oglądać piłki nożnej, pff. No Ranmus, codziennie słyszę jak koledzy się chwalą różnymi grami, i ciężko nie znać gry takiej jak np. Gothic w mojej klasie. I choć nie gram raczej w gry, to jak każdy, tytuły kojarzę. Na siłę kontynuujecie temat, ale konkretnego posta jeszcze nikt nie napisał, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ale jak słyszysz np. o Gothicu to skąd niby możesz wiedzieć jaki obrazek będzie do niego pasował skoro nie grałeś bo "nie interesujesz się grami komputerowymi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A, chciałem to dodać, wiedziałem, że się ktoś czepi ;) . Po pierwsze, jeżeli czytasz temat od początku, to pewnie zauważyłeś, że napisałem "prawie żadnych gier nie rozpoznaję z obrazka". A po drugie - czytam często różne recenzje gier i opisy, no i chodzę często do kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wracając do obrazka, to widzę, że chyba nikt nie wiedział tego gościa z tą karteczką "NO MORE WINDS". Strzelałbym, że to będzie Abe z serii Oddworld Planet, a dokładniej z Abe's Odyssee, ale nie jestem na 100% pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie, nie ja zacząłem, nie jesteś w temacie . Webzir uważa, że to grzech mieć komputer, a nie znać Dooma.Webzir niczego takiego nie napisał. Siedzimy na forum GMCLANu, które dotyczy głównie tworzenia gier czyli skupia ludzi domyślnie interesujących się grami, a tym bardziej ten temat. Webzir pisząc że to grzech nie znać Dooma odnosił się właśnie do tej społeczności, a nie pani Jadzi za ladą w mięsnym na uliczy pocztowej. Przecież nie jesteśmy na forum wizażu czy mody. To Ty zacząłeś i to jeszcze z głupi teorami, jakoby znajomosć gier = nolife, co jest nieprawdą bo można mieć kompa, grać dużo i nie być nolifem oraz na odwrót, być nim a nie grać w ogóle. Nolife odnosi się do człowieka, który po prostu nie ma życia towarzyskiego. :) A co do konkretnych postów, to co miało być napisane już zostało, bo już dwukrotnie podano rysunki rozwiązaniem. Czyżbyś Marmot do nich nie zaglądał, że jeszcze strzelasz co to za ludek na wietrze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No właśnie, ja się grami nie interesuję, pierwsze słyszę, że o tym ta strona jest :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Welcome to GameMaker Clan. Jest to forum o rozowych kucykach i dobrych dietach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja wolę aspekt Clanu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 @Ranmus: Jak zaglądałem do linka od Korodzika po jego zapostowaniu, to nie było podanego rozwiązania tego ludzika tam, ale teraz już widze ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja nie tylko gram w gry, ale jeszcze je robię. To dopiero nołlajf! (Tak samo jak w ogóle pisanie na forach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snkkrk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 O ja.... Na tej focie tylko rozpoznałem 11 gier. Kiepściutko :D Heh ja grywam sobie w quake 3 , czasami. Kiedyś to bylo totalne maniactwo , ale dzięki temu 2 turnieje wygrałem :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A ile gier na tym: http://d3bbd215gfxk0q.cloudfront.net/grrr....pixelposter.jpg obrazku rozpoznacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja tylko trzy - Doom, Pong, Pacman słabo :(. EDIT:Na pierwszym: Duke Nuken 3D, Star Wars, Worms, Doom, Diablo, Splinter Cell czyli 6 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Patapon, Brain Training, Doom, Mario Bros, Final Fantasy, Splinter Cell, Space Invaders, Tony Hawk, Pacman, Tetris, Bomberman, Street Fighter, Speedball, Animal crossing, Metal Gear, Yoshis island. Tego mecha na srodku znam na pewno, tylko kurde nie moge se przypomniec. : / E - Ah tak, jeszcze pong i Guitar hero. E2 - Ehm Sonic, Mirrors Edge. I jak sie kurcze nazywala ta gra co ludziki tonely i je sie wylawialo? Te biale przy morzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 PAc-man, sonic, Resident Evil, mario, tetris, ping-pong, guitar hero(chyba), mirror's Edge(ale "wieża" trochę inaczej wygląda, więc niedokładne to...), micro machines(chyba). E: Power Ranger czerwony na pomoście O_o E2: Space invaders E3: GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 O znalazlem Bust a Move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 O, transformera zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi