szpaq99 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 który z tych antywirów powinienem zakupić : Avira Antywirus NOD 32 Kaspersky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 kaspersky internet security... broń Boże nie Kaspersky AntyVirus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 NOD32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ESET NOD32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 NOD 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kaspersky Intenet Security. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja bym wybrał Eset NOD32. Pełnej wersji nie widziałem, ale darmowa jest w porządku - nie zamula kompa, dobrze sobie radzi z wirusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kaspersky Internet Security Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 NOD 32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 NOD32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kaspersky Internet Security!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NOD32 (a nie lepiej od razu NODa Smart Security?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kaspersky Internet Security http://bezpieczenstwo.wordpress.com/2008/0...st-antywirusow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NOD32! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ESET NOD32 - Kaspersky nawet nie wykrył mi 7 wirusów, a NOD32 zrobił to przy pierwszym skanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no i noda juz jest wersja 4, także jeszcze lepiej; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ESET NOD32 - Kaspersky nawet nie wykrył mi 7 wirusów, a NOD32 zrobił to przy pierwszym skanie. bo widocznie nie potrafisz go konfigurować, ja tam używam KIS + własny tools do wykrywania cheatowania w grach (chciałem go ofiarować Gear-Studio) ale skoro nie chcieli, przydaje się też do wykrywania rootkitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 NOD32 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zrób ankiete. Kaspersky Internet Security Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 NOD 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Darmowy ale w porządku... Chroni przed Spywarem i wirusami integruje się z Clam AV ciągle się aktualizuje i wykrywa najmniejszy ruch w systemie NP: włączasz grę a on cię o tym informuje. Ma jeszcze swoje dodatkowe programy np: Crawley i guarda który broni cię przed atakami. Uodparnia części komputera. Sam z niego korzystam i w przeciwieństwie do innych nie żałuję... A jeżeli chodzi o te co masz na liście to moim zdaniem najlepszy wybór będzie NOD32 AHA TAA ZAPOMNIAŁĘM O NAZWIE DAĆ: Spyware Terminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Podepnę się do tematu, polećta ludzie jakiegoś dobrego, darmowego antywira poza tym Terminatorem GladiusIksowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Podepnę się do tematu, polećta ludzie jakiegoś dobrego, darmowego antywira poza tym Terminatorem GladiusIksowskim. NOD 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 nod nie jest darmowy ale ja go nie kupiłem u jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 AVG Free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Co masz do terminatora Japanstache ja z niego już kolejny rok korzystam i ani razu mnie nie zawiódł... Trzeba tylko z niego umiejętnie korzystać, ale tak to jest prosty w obsłudze. Od czasu do czasu uodparniasz aktualizacje są automatyczne jak ustawisz... I o każdej nieznanej próbie dostępu i zagrożeniu informuje cię i do ciebie należy wybór Zezwól/Zablokuj a w połączeniu ze zintegrowanym Clam AV daje mieszankę wybuchową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 nod nie jest darmowy ale ja go nie kupiłem u jestem zadowolony Ale jest jeszcze trial którego zabezpieczenia przed comiesięcznym przeinstalowywaniem nie istnieją :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi