XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Można sobie jakieś pliki wsadzić do gm-a? Np chciałbym sobie zrobić instalke w gm-ie i ona ma wkleić plik który ma w sobie do danej ścieżki. Jak to zrobić? e: wiem ze jest duzo takich programow ale ja chce moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 global settings -> include files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 w opcjach projektu masz tam cos takiego jak include EDIT: Marek szybszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 "sam", "sam"... Za mało wiesz na te "sam" :) Bierz gotowe make installers ;p W WinRarze jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 przyznał byś się, że znów chcesz siostrze jakieś wirusy wciskać xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a jak zaznacze ze nie ma automatycznie ten plik wsadzac do folderu z grą to jaką funkcją mozna to wywołać? wsadz_plik_do_folderu(nazwapliku).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czytaj helpa. Masz tam wszystko ładnie opisane... A tak poza tym, to lepiej to w cpp napisać - bo nie dość, że będize szybciej, lepiej, to jeszcze plik będzie mniej ważył. I wcale nie trzeba do tego nie wiem jakiej wiedzy na temat cpp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dawwids: trzeba umieć C++. Wątpię by on umiał ;] 97% pytań które napiszesz można na nie znaleźć odpowiedź w helpie. Nic trudnego zajrzeć do helpa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi