baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jest to biblioteka graficzna umożliwiająca konwertowanie obrazków do różnych formatów graficznych. tworzenie efektów itp. Została stworzona na potrzeby mojego programu Image Wrapper. Plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A czemu nikt nic nie napisał? Człowieku, może się nikomu nie podobało? 2post. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bug :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widać nikt się nie zainteresował tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dabylpost! A co do programu: This function is only available in the Pro Edition. :) To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dabylpost! A co do programu: This function is only available in the Pro Edition. :) To tyle po co nam to wiedzieć? wiadomo, ze jak nie masz pro to nie możesz korzystać z dodatkowych bibliotek. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mialem zarejestrowany GM6 ale tera mam viste i niedziała ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Od razu warn to nie przesada? Ja po prostu chciałem znać wasze opinie bo na tym ni zależało, a jak bym nie z dublował to bym się niczego nie dowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ten sam błąd co u Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Od razu warn to nie przesada? Ja po prostu chciałem znać wasze opinie bo na tym ni zależało, a jak bym nie z dublował to bym się niczego nie dowiedział. Cieszymy się razem z tobą :thumbsup: Trzeba było poczekac jeszcze z 3 dni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Od razu warn to nie przesada? Ja po prostu chciałem znać wasze opinie bo na tym ni zależało, a jak bym nie z dublował to bym się niczego nie dowiedział. Bo nowi zawsze muszą pokazać, żę od czegoś w końcu są (bez obrazy Mimek ;P) dobrze, ze napisałeś tego drugiego posta bo byśmy przegapili :P co do biblioteki, nie można by wszystkiego zrobić w jednym dll-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Bo nowi zawsze muszą pokazać, żę od czegoś w końcu są (bez obrazy Mimek ;P) Ja się wcale nie obrażam :(. Co do biblioteki... Ogólnie to jest błąd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dlatego jest ten błąd bo zapomniałem czegoś usunąć, ale to naprawię. Edit: i to nie jest błąd tylko brakuje tej biblioteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja się wcale nie obrażam :(. Co do biblioteki... Ogólnie to jest błąd : Mimek, zrobił byś własnego screena a nie moje linki kopiujesz... :P baca przecież to wynika z treści tego komunikatu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dlatego jest ten błąd bo zapomniałem czegoś usunąć, ale to naprawię. Edit: i to nie jest błąd tylko brakuje tej biblioteki. Czego nie usunąłeś? I tak w ogóle to jest błąd :( Jakbyście zauważyli brakuje biblioteki do plików PNG, co za problem znaleźć w internecie? od takich rzeczy jest google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi