chlebo Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Tytuł: Ghsyads^^ Gatunek: zręcznościowa Opis: W grze chodzi o to, aby 'bohaterem' dojść do końca rundy. W grze jest 12 rund :) Download: >>LINK<< Rozmiar pliku: 1131KB Autorzy:NoName production Programowanie: NoName Fabuła: NoName Grafika: NoName Muzyka: NoName Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Nie ma screenów a poza tym śmierdzi podstępem. Nie ściągać, zaraz sprawdzę co w tym siedzi! EDIT: Tak jak myślałem - gra to wyskakująca brzydka morda mająca Nas wystraszyć, czyli typowy GENERATOR-ZAWAŁU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 przeciez sa screeny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Te screeny zachęcają do samobójstwa,albo zamordowania autora. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Te screeny zachęcają do samobójstwa,albo zamordowania autora. wiem... o to chodzi :) PsichiX psujesz zabawe:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Hehe, PsichiX juz taki podejrzliwy nie badz ;) Ahh, GMC, jak ja tu dawno nie bylem ;p witajcie starzy przyjaciele! \m/ Grafa zaje2bista, wiecej takich 5/5 Dzwiek muza w 4 poziomie dobijajaca, ale moze byc 4/5 Grywalnosc Gra kladzie inne na lopatki 5/5 Ogolem 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pokażcie tę mordę ^_^ Znajdzie się ktoś kto się odważy i włączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 sama nazwa mówi że wyskakuje morda patrz!:Ghsyads^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pokażcie tę mordę ^_^ Znajdzie się ktoś kto się odważy i włączy? Masz swojego przystojniaka: :) http://img17.imageshack.us/img17/1484/kkkt.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pasuje jak ulał, dzięki :) (Ale potem i tak wrócę do starego avka) Coś ostatnio dużo tych wyskakiwajek na GMClanie. Aż strach w jakąkolwiek grę kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Podróbka z milanosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Co jak co, ale ten obrazek zamiast przestraszyć tylko mnie rozśmieszył. Jeszcze ten podpis. =) Dwójeczka (w skali na 10), w przeciwieństwie do PsychiXa zawału nie dostałem. Podróbka z milanosa. Screamerów są TYSIĄCE, ty znawco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Włączyłem ... Zobaczyłem brzydka mordę i ta gra mi się tak nie podoba ze aż wam ja pokażę...: http://img172.imageshack.us/img172/5199/brzydkamorda.png wbijać i patrzeć jaka piękna twarz wyskakuje pod koniec 4 lvl :] -10/5 Przez takich jak ty ludzie umierają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 E tam! To żaden screamer. Tak naprawdę ten screen z mordą to podpis chlebo - ta buźka to po prostu autoportret autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 E tam! To żaden screamer. Tak naprawdę ten screen z mordą to podpis chlebo - ta buźka to po prostu autoportret autora. Korodzik rozgryzles mnie ! skad wiedziales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zobaczyłem brzydka mordę i ta gra mi się tak nie podoba ze aż wam ja pokażę...: Ktoś ją już przed tobą pokazał. Przed ściągnięciem gry czyta się opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi