gierek Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tytuł:Okrutny Kosmos Gatunek:trochę strzelanki, trochę akcji, trochę zręcznościówy Opis:Gra podobna do Asteroids. W tej grze trzeba niszczyć wrogie obiekty. Musimy uwolnić mieszkańców naszej planety, którzy są zmuszani do niewolniczej pracy. Jeśli sądzisz, że są tam tylko 2 typy wroga, to się mylisz, bo ja co tydzień wprowadzam poprawkę. Grafika z gry ma styl lat 80-tych, więc jeśli lubisz starocie, polubisz także moją grę Autorzy: Programowanie:Tylko ja (korzystałem często z klocków) Fabuła:Też ja Grafika:Też ja Muzyka:wziąłem z książki o tworzeniu gier w GM, ale jak tworzysz muzę to może byś dał kawałek swojej pracy? Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ta grafika to nie jest styl lat 80,proszę o większe screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Muzyka:wziąłem z książki o tworzeniu gier w GM To istnieje taka książka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Muzyka:wziąłem z książki o tworzeniu gier w GM A mnie zastanawia jak można wziąć muzykę z książki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A mnie zastanawia jak można wziąć muzykę z książki... zaraz jak była płyta cd w książce, to właśnie w tym krążku znalazłem muzykę ta grafika to nie jest styl lat 80,proszę o większe screeny jakby co to taką grafikę można było wyświetlić na VGA, a w dodatku moja gra wykorzystuje rozdzielczość ekranu 320x240 Nie doublepostuj, masz przecież Edycję posta. Tym razem nie ma warna. Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 aaaa, a ja myślałem że wyrwałeś kartkę i wsadziłeś ją w stację dyskietek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 aaaa, a ja myślałem że wyrwałeś kartkę i wsadziłeś ją w stację dyskietek :) ach, ta twoja wyobraźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ale może wróćme do tematu że istnieje taka książka jak się nazywa i kto ją napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ale może wróćme do tematu że istnieje taka książka jak się nazywa i kto ją napisał Włącz GM, klikaj Help>Book i powinno się pojawić info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Po pierwsze: to się nazywa dokumentacja Po drugie: jak mogła być do tego dołączona płyta???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Po pierwsze: to się nazywa dokumentacja Po drugie: jak mogła być do tego dołączona płyta???? Kolego, ty chyba się pomyliłeś, gdzie tą wypowiedź napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://book.gamemaker.nl/ To jest link do strony gdzie znajduje się jak ją kupić ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 @GMTraker: ale może wróćme do tematu że istnieje taka książka jak się nazywa i kto ją napisał @gierek: Włącz GM, klikaj Help>Book i powinno się pojawić info Myślałem że o dokumentacje chodzi, teraz dopiero sprawdziłem i rzeczywiście jest taka książka. No to sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi