pivot18 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie no... Słabizna... 1/5 :P Bez sensu pytania... To jest GM noob test dla Początkującego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mi wyszło 8 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 wielkie WTF! przydało by się aby pierw autor nabył choćby znikomą wiedzę o GM. np tutaj, wszystkie odpowiedzi są poprawne. Zdobyłem 29 ptk. Jaki jest maks? eee no raczej "zmienna: =10" nie jest poprawna bo gdzie ten myślnik (:) przed "zmienna" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 co? := to w delphi =, więc i tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wyszło mi 28 Troche to wszytsko bez sensu Ale i tak takie testy nigdy nie oddają wiedzy programisty i jego mozliwosci, wiedza wiedzą ale praktyka najwazniejsza, bo co z tego jesli ktos zna funkcje na pamiec skoro nie potrafi napisac kilku if'ow czy pętli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi