freeVenge Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Da sie jakoś łatwo zwiększyć szerokość buttonów z show message? Czy to zalezy od szerokosci backgrounda buttona? Bo ew. bym zmienil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ej takie pytanie przeczytałeś faq i dokumentacje bo co chwile zakładasz tematy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 tylko tymczasowo.. tak mi sie jakoś zebrało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Nie wiem czy Ci to coś da, ale jest funkcja do wiadomości i zmieniania ich wyglądu. Tylko nie pamiętam jak się nazywa. Zajrzyj do dokumentacji na stronie głównej w messages :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Kodem bodajże nie da się, ale na przycisk możesz dać sprite o dowolnych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Właśnie :) Aha, masz ten link do dokumentacji. Tam jest opisane o okienkach. Dokumentacja - okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 no dobra zmienilem sprite za pomocą message_button(sprite_przycisk), a i tak mi tego sprita obcieło i zmniejszyło.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Że niby jak? Ja często zmieniam buttony mesejdżów w swoich grach i mi nie zmniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ano dziala jednak sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi