bartas Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 u mnie nie widać wody :( . Intel gma x3100 wszystkie stery najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ouć, zapewne dla tego iż to zintegrowana karta, a takie nie posiadają lub nie obsługują poprawnie większości kluczowych rozszerzeń, które używa silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 czyli praktycznie silnik narazie w rozsypce jak na niczym nie działa, no ale efekt fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 rozkaż Crysisowi działać używając efektów na zintegrowanej karcie - CryEngine też jest w rozsypce? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 rozkaż Crysisowi działać używając efektów na zintegrowanej karcie - CryEngine też jest w rozsypce? :)Nie mówiłem o x3100, choć ona obsługuje shadery więc nie pitol :D Patrz na grafike Uzjela, jedna z mocniejszych na rynku. 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 tia? a Shader Model w jakiej wersji konkretnie ma? :) bo na pewno nie ma 2.0 wiec efektow nie pociagnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 http://www.gram.pl/pomoc_poradnik.asp?p=1938&page=3 tutaj jest napisane że ma 4.0, ale czy to prawda to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 O.o no to nieźle, a ściągnij OpenGL Extensions Viewer (darmowy, mało waży) wejdź w zakładkę "report" i skopiuj i podeślij na PW lub tutaj wklej, zobacze co z tą kartą jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 hmm...mi działa luzik...ale kuzyn nie mógł grać w gre szachy...za dobrego miał kompa...lols :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bardzo ładna woda. Mam tylko dwa zastrzeżenia :P: jak wspomniał Gnysek te białe pix. 1x1 powinny mieć blur bo za bardzo je widać oraz woda płynie w lewą stronę. Fajnie jakby płynęła na ukos bo tak to wygląda jakby wypływała spod ziemi ale to jest szczególik. -5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Jak dla mnie to te pixelki dodają realności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Mam nadzieję, że poprawisz działanie na nowszych kartach, bo jestem zainteresowany Twoim silnikiem :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 możesz dać wersje do otworzenia w gm? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 O.o no to nieźle, a ściągnij OpenGL Extensions Viewer (darmowy, mało waży) wejdź w zakładkę "report" i skopiuj i podeślij na PW lub tutaj wklej, zobacze co z tą kartą jest. Co jak co ale x3100 to niby grafika dla graczy... a to że nie ma własnego ramu to inna sprawa ( i to że pobiera tylko 8 mb współdzielonej przy 1 gb ramu omg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 na 9800GT jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi