Dragon Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem, ale chciałem spytać jak różne firmy sprawdzają wymagania gier. Z góry dzięki :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 odpalają gry na różnych kompach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jeśli chodzi o ram to można sprawdzić ile max potrzeba nawet w standardowym windowsowym menadżerze zadań. Jest tam komora Użycie pamięci procesu. Jednak więcej info chyba nie będzie się dało wyciągnąć bez paru kompów :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To najlepiej sprawdzać po kolei wymagania... np. mam pamięć RAM 1GB i pójdzie mario bros i dam pamięć 128 lub 64 :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To pójdźmy jeszcze krok dalej i postawmy na wirtualizację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi