LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, chcę zrobić animację chodzenia widok na postać od boku i teraz moje pytanie, czy mogę sobie pomóc jakimś programem, czy muszę męczyć się sam z tą animacją, jeśli ktoś pomoże otrzyma credits. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Flash to dobry program do takich rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 jak się go używa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Kupuje się dobrą książkę albo czyta sporo kursów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 a mi chodzi o coś prostego w obsłudze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dobry program do animacji prosty w obsłudze? No nie wiem... Zresztą jak nie człowiek nauczy to Flash trudny nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 słyszałem kiedyś że jest program który imituje kości, trzeba nałożyć tylko tekstury, jest coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Blender :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 W porównaniu do tego Flash jest prostszy. (moim zdaniem) We flashu wystarczy operować na klatkach, a do prostej animacji wystarczy jeden tutorial. A co do szkielecików to prosty jest ten program: MilkShape 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Flash jest prosty. Może mój stary film ci pomoże. nie wszystko jest w nim dobrze zrobione, ale może wkujesz jakieś podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Świetny tutorial, na pewno sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 słyszałem kiedyś że jest program który imituje kości, trzeba nałożyć tylko tekstury, jest coś takiego ? skeleton,banalny i dobre w nim efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 skeleton,banalny i dobre w nim efekty http://pl.wikipedia.org/wiki/Skeleton :) A tak serio - jak chcesz kości to najlepiej po prostu zrób animkę szkieletową w GMie. Daje to największe możliwości z przedstawionych wyżej programów... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Haha a ja coś wiem! Przecie Tytan dawał . ( Nawet ja rysowałem teksturki ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Wszystko rozumiem :( Nic, nie wyłapałem z twojego "tutoriala" może jakiś tutorial obsługi skeletona, bo tak są złe długości kości i nie pasują do tekstur, poza tym nie umiem tam nakładać tekstur na kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi