raperr Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam szukam osoby która zajeła by się silnikiem do gry typu TDS/horror. Na początek pokażę co potrafię: Jedynie jest to pokazówka gdy się z kimś zgadam zrobię calutką grafikę. Grafikę robię tylko w paint'cie. Szukam osób odpowiedzialnych !!! Nie takich które się znudzą w połowie projektu i dadzą sobie spokój !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Graficzki cud, miod. Nic tylko sie zglaszac, raperr ma teraz dosc sporo czasu wiec jesli ktos chce miec dobrze wygladajace grafiki do gry to smialo walic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Grafika ładna, ktoś pewnie się zgłosi ale ja nie jestem dostatecznie doświadczony, żeby robić gry dla kogoś (wolę zepsuć sobie grę niż komuś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narlo Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mnie interesuje jeden fakt, czy to zdjęcie to screen z silnika gry, czy zwyczajny obrazek wymalowany na pokaz "skilla"? :] A co do odpowiedzialności, mój wiek nie budzi zaufania. Zresztą i tak wolę teraz poświęcać możliwie wiele czasu szkole, konkursom itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Hm jesli chcesz to moge czasem cos zrobic :D Bo tak wg to sie nudze , czasem robie przy fer-luci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Grafika świetna, mógłbym podjąć się współpracy ale za nieokreślony czas ( The Mages... :P ) Ale nie przerywam ci poszukiwań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Poszukiwania zakończone wypadło na pabla, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi