XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Tytuł: Meteorite Of Destruction Gatunek: Strzelanka Opis: Powiem tak: kolejna gierka typu zabijanie alienów, tylko że jej plusem jest to, że gracz wybiera sobie czy chce poprostu uczestniczyć w totalnej rzezi (zabijaj wszystko co sie rusza) czy chce wypełniać misje. Na ziemię spadł meteoryt, na którym zalęgły się alieny.. musisz uruchomić promienio twórczą maszynę która zabije alieny. Prośba: Nie oceniajcie gry po tym, że mnie nie lubicie i doceńcie to, że bardzo długo ją robiłem. Download: https://gmclan.org/up5208_4_MOD.html Rozmiar pliku: 12234KB (12,2MB) :( :( Autorzy: Programowanie: Mazo, Nikas (surfaces), Pomoc: Marek.S, Tymon, adam014, Dawidds, Cekol, Crackkk-GM i inni Fabuła: Mazo Grafika: Mazo Muzyka: Mazo (muzyka),Game Maker (odgłosy) Screeny: https://gmclan.org/up5208_6_mis1.html https://gmclan.org/up5208_6_mis2.html https://gmclan.org/up5208_6_rzez.html edit: jest pare bugów, np gdy najpierw sie gra w misje a potem w rzeź to w rzezi zle bedzie dzialac surface, wtedy resetujcie gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Gra nie specjalnie dobra ;P, grafika do wymiany, postać za szybko chodzi, przydała by się animacja do chodzenia ludka, menu może być nie przeszkadza. 3/5. Wszystko to co napisałem potrafisz zrobić lepiej ;] tylko się postaraj :) BTW. w czym ci pomogłem? bo se nie przypominam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nikas (surfaces)? pewnie wzięty mój przykład strzelanki ;/ i to nie tylko surfaces zostało użyte...(al to tylko moje domyślenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 przeciez ci pisalem na pm ze biore z twojego przykladu surfaces i cie dodam do creditsow.. a reszte wszystko sam zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dlaczego wszystkie twoje gry, jakkolwiek słabe one są, zawsze zaczynają z piątką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Hmmm... Przykład Nikasa ale cała reszta twoja...Ja bym lepszej gry nie zrobił :lol: . -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zrób choć jedną porządną grę, a nie co kilka minut jakieś gry/programy dajesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zrób choć jedną porządną grę, a nie co kilka minut jakieś gry/programy dajesz ... Robiłem tą grę 2,5 tygodnia :) Dlaczego wszystkie twoje gry, jakkolwiek słabe one są, zawsze zaczynają z piątką? chyba jesteś ślepy. ta gra zaczęła z 3/5 bo tak crack gm ocenił ja sobie w ogole nie ocenialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Robiłem tą grę 2,5 tygodnia :) po 5 minut dziennie ?? Dobra, grafika musi być zrobiona od nowa... i nigdy nie dawaj gier z bugami ! 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nic specjalnego. Paintowa grafika, dźwięki z Game Makera. Pamiętaj, nie wszystkie swoje gry się pokazuje. Ocena 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 tą grę akurat chciałem pokazać bo to jest najlepsza moja gra z wszystkich, ktore zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Czemu w kredkach nie ma Ciebie? Nie wiem czemu robiles ja az 2.5 tygodnia skoro jest praktycznie zlepiona z przykladow i pomocy innych... Jaki jest Twoj udzial(%) w tworzeniu tej gry? 10%? Gra slaba... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie no teraz mnie wkur**łeś! Robiłem ją zupełnie sam przez 2.5 tygodnia, JEDYNA RZECZ KTÓREJ SAM NIE ROBIŁEM to surfaces od Nikasa.. i mi nie mów, że pozlepiana z innych przykładów!!!! A pomoc to była taka, że czegoś nie umiałem albo miałem jakieś błędy i nie wiedziałem czemu są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zmień grafikę, tyle powiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zmień grafikę, tyle powiem ^^ A jak zmieni? to co? przecież silnik będzie mieć taki sam o_O grafika nie poprawi nic w silniku. Ty wcale lepszy nie jesteś, dlatego nie wypowiadaj się jakbyś był mądrzejszy. Btw. ( sygna ) GMClan + Tiger = Apokalipsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 haha ;] i jeszcze jedno: Czemu w kredkach nie ma Ciebie? Bo jestem Mazo, a nie XxMichałxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi