XxMichałxX Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czy jest program do konwertowania z GMK do GM6 ? Z góry thx.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jest. :P Poszukaj, wpisz w google. Mogłeś się nawet w SB spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jest. http://www.ismavatar.com/lgm/download.php otwierasz plik gmk, i zapisujesz jako gm6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ale można tak np. jest na przykład plik cośtam.gmk i możesz zmienić nazwę na cośtam.gm6 jeśli zadziała to znaczy że jest w GM6 zrobione a jeśli nie to w GM7 lub w innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 UP: tak sie nie robi :P Crack podal prawidłowy sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 UP: tak sie nie robi :P Crack podal prawidłowy sposób Aha to sorki... No bo ja tak robię i mi działa :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Niemożliwe, zmieniasz tylko format, a i tak to jest robione w GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Tiaaa... zmienaisz ręcznie format z gmk na gm6 i uruchomiasz gm 7.0 i Ci działa ale w 6.1\6.0 ani 5.0 Ci to nie zadziała bo struktury pliku nie da sie zmienić od tak, zmieniając nazwę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Chodzi mi oto, że jak np. jest jakiś plik z .gmk i jak to było robione w GM6 i zmienię nazwę na .gm6 to mi zadziała a jak było robione w GM7, a zmienię na .gm6 to mi nie pójdzie, rozumiecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kopiuj/wklej nie boli. Otwierasz jednocześnie gm6 i 7 i kopiujesz z jednego do drugiego. Nie trzeba się bawić w konwerty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kopiuj/wklej nie boli. Otwierasz jednocześnie gm6 i 7 i kopiujesz z jednego do drugiego. Nie trzeba się bawić w konwerty. O tak, zwłaszcza, gdy musisz przerobić coś bardziej skomplikowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jak mam z tego korzystac, to jest w *.jar nie wiem jak to otworzyc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Brak javy na kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Sciągnij sobie java na komputer... java(program) to podstawa gdy sie ma internet to kazdy powinien ją mieć! :) Ale mi sie zrymowało :D "Java to podstawa" xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Konwerter, konwerterem ale i tak jak np skonwertuje się plik gmk do gm6 to niekiedy nie działa ponieważ w gm7 są dodatkowe funkcję które gm6 nie rozumie (ale się zaplątałem).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dawka: To wtedy musisz to przerobić na kod kompatybilny do np. gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi