fervi (Skovv) Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 klik czy ten tourial jest jeszcze dobry? Jak wpisuje do GM dllinit to nie ma takiej funkcji ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 no bo musisz ściągnąć 39dll :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 sciagnolem xD a jak sie nie swieci na fioletowo to nic? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A czy dodałeś skrypty do projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czasami trzeba po prostu pomyśleć... https://gmclan.org/up3535_4_Desktop.html Mam nadzieję że umiesz importować skrypty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A JA NIE WIEM! przyznam że jeszcze nigdy takich rzeczy nie robiłem a moga sie przydać, a więc mogłby ktoś wytłumaczyć to? proszę :crying: Spam. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W menu na górze: Scripts >> Import Scripts. Wg. mnie wiesz, tylko chcesz se nabić posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W menu na górze: Scripts >> Import Scripts. JA CIĘ NIEMOGIE! Nigdy tego nie zauważyłem... :blink: no to teraz będę wiedział...a propo to moglibyście mi zdjąć jednego warna na osiemnastkę która była trochę czasu temu noooo...plosze... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Tak dla ścisłości, ja korzystam z 39dlla w wersji 2.5, czyli najnowszej i inicjacja u mnie wygląda w ten sposób : GML dllinit(0,true,true); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 można link do tego najowszego 39dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Proszę bardzo http://lmgtfy.com/?q=39dll Jak byś jeszcze nie wiedział to pierwszy link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi