cysior Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Prosze o grafike: -Biedronki -Ślimaka Do gry Platformowej Wymiary : od 32:32 do 64:64 Z góry dzięki! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hehe, oto moje monstrum ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Masz takiego ślimaka :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 @UP: nice one ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 hej może chcesz to ci te grafy zrobię w Photoshopie i dam ci do niej maskę wtedy będzie nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Róbcie jak chcecie byle dobrze wyszło ja sie nie znam ogólnie na grafice. Jesli chodzi o Biedronke i ślimaka to mi nie przypadła do gustu. (slimak fajny ale nie na styl mojej gry ;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To pokaż swój styl gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Chodzi mi o to ze kolory maja być żywe :) Tu macie Tileset podłoża na razie taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 A kolory tego ślimaka nie są żywe? Zrobisz kilka efektów w photoshopie i będzie git! E. to że jest trochę rozmazany to nie oznacza że są w nim "martwe" kolory, widocznie tak pasowało Radio14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 A kolory tego ślimaka nie są żywe? Zrobisz kilka efektów w photoshopie i będzie git! E. to że jest trochę rozmazany to nie oznacza że są w nim "martwe" kolory, widocznie tak pasowało Radio14 Ale brak mu widocznych konturów ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Masz z kąturem: I taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Może być coś takiego? 2-klatkowa animacja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Może być coś takiego? 2-klatkowa animacja :P Spoko tylko trochę większe :thumbsup: A tak na marginesie zrobi ktoś może biedronkę :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a taka może być? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Niestety zamała i zbyt kanciasta jak na biedronkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Też jesteś kanciasty a jakoś nadajesz się na biedronkę Lepszej ci nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Mała przeróbka biedronki Matyxona: http://img238.imageshack.us/my.php?image=ble.gif Mam nadzieję że się spodoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Też jesteś kanciasty a jakoś nadajesz się na biedronkę Lepszej ci nie zrobię. Przynajmniej trochę większa ;P Dzieki :thumbsup: Mała przeróbka biedronki Matyxona: http://img238.imageshack.us/my.php?image=ble.gif Mam nadzieję że się spodoba :D Dzieki za staranie :) ale nie pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Cuś odemnie jeszcze :P : KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Cuś odemnie jeszcze :P : KLIK Nie dzieki :) Dostałem juz pare dobrych prac na priv wiec temat do zamknięcia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Akurat biedronki są małe, więc nim mniejsza tym bardziej nadaje się na biedronkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Najlepsza biedronka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi