Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Używam przykładu Gnyska i mam taki problem że jest tam skrypt no_text który uniemożliwia wyświetlanie tekstu wtedy kiedy nie jest to potrzebne. A chciałbym aby było widoczne tekst z ilością ammo itd co zrobić bo widziałem że w grach jest normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 nie znam tego przykładu podaj ten skrypt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 https://gmclan.org/up3556_3_teksty.html Cały przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 erkne i napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ale gdzie ma pisać te ammo? na górze? EDIT:tak?klik Double post. Ostrzeżenie! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No tak tyle to i ja zrobiłem. Chodzi żeby one nie znikały po tekście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a znika? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A poklikaj sobie enter aż tekst nadole się skończy wraz z nim zniknie ammo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 hmmm mam pomysł: skorystaj z innego przykładu xD ale jak nie no to erkne dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 hmmm mam pomysł: skorystaj z innego przykładu xD ale jak nie no to erkne dokładnie Zauważyłeś że gra już 11%?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Zauważyłeś że gra już 11%?? co?? xD Apropo tekstu:Już wiem o zrobić usuń ten skrypt xD hehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Chodzi o to, że przed draw_text() nie masz draw_set_alpha(1); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 gnysek oto mi chodziło się nad tym 30minut głowiłem a ty w parę sekund zapisałeś widze że musze się jeszcze wiele nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 huh, to było raczej oczywiste - skoro tekst jest rysowany a go nie widać, to znaczy, że alpha zostało zmienione :) tym bardziej, że obiekt od wyświetlania własnie to robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi