Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czy taka mapa może być w grze?? Mapa Oczywiście spróbuje dodać cuś jeszcze nie będzie taka pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fajna nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fajna morze być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mapa jak mapa,ale żeby się zapytać czy fajna mogłeś to zrobić w shoutboxie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 jak to zrobisz z anty aliasingiem to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Fajna morze być :) Pozdro,potańcz, mapa jak mapa,co tu mamy niby oceniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Czy taka mapa może być w grze?? Mapa Oczywiście spróbuje dodać cuś jeszcze nie będzie taka pusta. nie może być,nic tam szczególnego nie ma <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nic ciekawego, zresztą to sam kontur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No mapa konturowa Ameryki, i co? Czym tu się podniecać? :confused: Na co ci zresztą to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Może nie zauważyłeś ale on robi grę Północ-Południe której akcja będzie się działa w Ameryce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja bym wstawił na tej mapie ulice i przystanki,byłaby fajniejsza. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Zdecydowałem że nie będzie żadnej mapy w kampanij może w wolnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ta wojna to będzie miała jakiś globalny system walk, czy po prostu liniowe misje będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 w kampanij będą linowe misje. A w wolnej grze chciałem zrobić silnik , coś w rodzaju wybiera losowe miasto blisko frontu atakuje je , w razie oporu słabych sił walczy z silnymi ucieka. Co jakiś czas armia sie zbiera i grabią wszystko coś w rodzaju Mount&blade chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor10 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dla mnie bomba! Tylko to małe to co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi