Nickel Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Tytuł: BlackGame Gatunek: Akcja Opis: Mamy do wyboru 3 bronie: colt,mp5,ak47 i 4 mapkie. Chodzimy gostkiem i zabijamy wrogów. Brak fabuły.Moja pierwsza gra. Download: https://gmclan.org/up5315_4_BlackGame_DEMO.html Rozmiar pliku: 1160KB Autorzy: Programowanie: Nickel,Art22pl Fabuła: brak Grafika: Nickel,Marek.S Screeny: https://gmclan.org/up5315_5_Blackgame2.html https://gmclan.org/up5315_5_Blackgame.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Przerobiony przyklad. Nie oceniam mogles chociaz grafike zmienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Po pierwsze to tylko screny gostka są od przykładu i bronie a reszte to moje.Dodałem efekty, ściany w pełnej wersji zmienie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No wiec tak: Bohater zawiesza sie na scianach, podobnie jak przeciwnicy, przeciwnicy strzelaja gdzie popadnie dopuki sie do nich nie podejdzie, usunoles z przykaldu kilka potrzebnych rzeczy, np widok aktualnej broni, sprite magazynkow z nabojami na bronie, z tego co widzialem na 2 pierwszych rundach nie bylo apteczek(przynajmniej do 2 rundy, dalje mi sie nie chcialo grac...) grafika troche do siebie nie pasuje, Moja ocena 1.5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nazwij grę WhiteGame to może zagram. :< e: Zagrałem i żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Brzydka grafika, sterowanie do dupy, nie mogłem przejść tego poziomu co są te marihuany na żółtym tle ;/ i ten napis "ded" ;p 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Nie umieszczajcie swoich pierwszych gierek na forum jeżeli nie są godne uwagi, a przede wszystkim kiedy są badziewne. Co do przykładu... gry 1.754327/5. Surowa ocena przede wszystkim za: -nie swoją grafikę -przerobiony przykład -bardzo nudną fabułę, której właściwie brak -okropna jakość grafiki (chyba rozciągnięta) -bugi (zawieszanie się w ścianach) -bardzo słabe Si przeciwnika -od kiedy to broń przeładowuje się w taki sposób?? (wyjmowanie magazynku dokładanie naboi i wkładanie magazynku) ? -oraz estetyka wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ocenie słabo Bo zrobiłeś tak: wziąłeś jeden przykład, wziąłeś drugi przykład, wziąłeś 3 przykład włożyłeś do miksera i miksowałeś... Potem dodałeś jako przyprawę grafiki... Gdy miałeś ugotowaną grę dodałeś mapę i dałeś to coś tu =) Ogółem: 1.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No cóż mogę powiedzieć no chyba tylko, że 1/5. No cóż przerobiłeś przykład nawet ci się tyłka nie chciało ruszyć żeby zmienić grafę. Pewnie myślałeś, że odwalisz kawał czyjeś roboty wsadzisz grę na gmc i będzie gitara bo nikt nie rozpozna, że to z przykładu. Wiesz co jak tak dalej masz robić to się lepiej pożegnaj z game makerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jeśli chodzi o Credits to wolał bym być jako "programowanie" i szczerze mówiąc to ta grafika z googla jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi