cysior Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam mam jak zrobić teleport na zasadzie ze sa np. magiczne wrota1 i jak hero w nie wejdzie to teleportuje sie to magiczne wrota2 Prosze o pomoc. Próbowałem coś z jump to position ale nie działa tak jak chce;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 w kolizji z wrota1 GML x=wrota2.x; y=wrota2.y; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Kolizja hero z wrota1: x=wrota2.x; y=wrota2.y; Edit: Szlag spóźniłem się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam mam jak zrobić teleport na zasadzie ze sa np. magiczne wrota1 i jak hero w nie wejdzie to teleportuje sie to magiczne wrota2 Prosze o pomoc. Próbowałem coś z jump to position ale nie działa tak jak chce;/ Nie działa bo chyba jest kilka obiektów o nazwie wrota2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 lol?to pozmieniaj nazwy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzieki Platyna. Temat do zamknięcia. Nie wiem czemu to nie działało ale na pewno był 1 obiekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi