Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam serdecznie drogich Forumowiczów. Chciałbym poprosić o logo na stronę o tematyce Ciąży. Chciałbym aby kolory były jasne, symbolizujące szczęście. Wymiary to: Szerokość - 772 Wysokość - 146 Jestem w stanie zapłacić za nie 2 smsy po 10zł Pozdrawiam, Cora Wind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A ma być jakiś napis, czy po prostu puste tło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dołączam się do pytania... A na poczekaniu próbka moich możliwości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapomnialem szczegółowo opisać xP No więc chciałbym jakąś szczęśliwą kobiete na tym logu, musi być prawdziwa ( nie "rysowana" ) Może być też zdjęcie dzieciątka, jak będzie pasowało. Ale nie musi ! I napis - hm.. nie mam pomysłu xD wymyślcie jakiś xP Fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jutro po szkole coś skrobnę nowego... Ale napisz, czy ten styl, co dałem wyżej ci pasuje... EDYTKA: Nie mam coś weny, ale łap: PS: Jakbyś chciał, to możesz mi podrzucić jakieś fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dobra, jeśli możesz: Rozjaśnij trochę te kolory, bo są za mdłe.. I może jakąś ładniejszą panią daj ! Jeśli to poprawisz odrazu wysyłam smsy. Pisz na gg - 7016288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Może lepiej żeby tam sam brzuch było widac? Taka tylko propozycja, wtedy nie trzeba będzie się o ładną panią starac i bardziej będzie się z ciążą kojarzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pani ma być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pani ma być :P A może być pan? W dzisiejszych czasach nie można ograniczać forum o ciąży do jednej tylko płci. To dyskryminacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 W każdej chwili mogliby Cię za to dorwać gejowscy działacze i feministki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi