PsichiX Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Kto pierwszy pomoże gnyskowi w jego problemie w pisaniu almory - wygrywa Gnysku, znasz moj kontakt wiec wiesz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 offtop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Miałem zamiar zgłosic Nikasa, ale trochę głupio by było w sumie, bo on zgłosił mnie, a honor mi na to nie pozwalał :confused: . Mam nadzieję, że ze strony Nikasa to był żart :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Żart czy nie, jesteś na liście i tyle. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A mam takie pytanie, te gry Buziola podane jako propozycje to byly robione w GM? Bo mi sie zdaje ze w jakims kliku, stawiam na MMF. Ale jesli sie myle to niech mnie ktos argumentem sprostuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Buziol od paru lat nie robi już w klikach. Zresztą sam mu tłumaczyłem działanie gma i testowałem parę z jego gier będących w fazie produkcji. Poza tym przecież startował i chyba wygrał w jednym z konkursów gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Aha, dzieki za doinformowanie :) Tak BTW: wie ktos co sie stalo z Patryslawem i dawidsem (Beaver Int.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak odpalałem zeldę, to na poczatku był ekran ładowania, z tego co pamiętam tylko Game Maker tak robi. Inna sprawa, że efekty chyba są na jakichś DLLach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 czemu Tymony? a nie Gnyski,Ranmusy itd. Bo Admini zrzynają z "Oscarów" Ciekawe jak się będzie nazywać zrzynka ze "Złotych Malin"? Lollusy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Złote Dziadki Kleofasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi