Boro Casso Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Płock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zapomnialem - tu gdzie ja jest jeszcze Shylios ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Iława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Refresh, dodalem cala reszte. Jak na razie najwiecej sest ludu w okolicach Śląska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ożary, koło Ząbkowic Śląskich - dolny śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Rzeszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Wyszków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Złotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Już lepiej tą mapę zrobić choćby w GM. Po najechaniu myszką na punkty wyświetli się lista użytkowników. No i ławiej by modyfikować. trzymajac się zasad tematu : Głubczyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Sądziłem że z Krakowa będzie więcej osób. Ale nie pisze się raczej na spotkanie,po za tym jestem tu nowy...i nikt mnie nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Chacialbym napisac cos w stylu kazdy sobie klika gdzie mieszka, to jest zapisywane gdzies, i potem z tego zapisu korzystaja wszyscy. Cos jak Wyniki Online, tylko ze sa zapisywane punkty z mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Częstochowa jak coś. Swoją drogą, nie lepiej założyć mapę na Google Maps z przypinkami do miast na których się napiszę osobę która tam mieszka :P ? (pozdro Webzir, że ukradłem ci pomysł, ale kończ to co zacząłeś xd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&p...dfdaf290f7e8929 MARMUŚ ROBIŁEM TO MOŻESZ CZASAMI nie puszczać steama z ust? Arr, dobra, macie mapę google. Jak coś pominąłem to mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Czyli juz nie musze robic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dodaj do Szczecina mnie i Borka. Warszawę póki co sobie daruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Niech ktoś mnie tam wpisze, Rzeszów jestem :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ich bin in da Lidzbark Warmiński (aka Las Vegas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jelenia Góra i dopisz jeszcze Japanstasia do Wrocławia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no i do Konina jeszcze Cracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 jak już pisałem - Trąbki (te obok Garwolina, bo są dwie takie miejscowości :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dodałem wszystkich, radujcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mnie głupi cwelu nie dodałeś. ; ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 I mnie i japanstasia też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jelenia Góra | Flaque 1 osoba: Flaque To tu powstał człowiek woda. Naprawdę. 1 osoba: Flaque To tu powstał człowiek woda. Naprawdę. Wrocław | Japanstache 1 osoba: Japanstache Jak nie jak tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 yoda jest z Katowic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Konin :) widzę że inni też są z konina... nawet nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jaworzno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dajcie drobika do Jaworzna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 źle mnie zaznaczyliście... nie mieszkam tak blisko Nikasa xD Konin jest trochę wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi