DJ Mentos Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam. Chciałbym sie popisać kolejnym moim projektem: Audio Kombajn Jest to wyszukiwarka plików MP3 w internecie. Adres: http://www.mp3.krolnet.pl Skrypt posiada możliwość przesłuchania piosenki przed pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XARA Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Przerobiony oggole.pl (jego starsza wersja, kto widział ten potwierdzi) Brawo, nie popisałeś się, poza plagiatem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wpisałem kilka przypadkowych fraz i chyba działa. Nie wiem dlaczego up ma wonty. IMO dobre. edit: Nie chciało mi pobrać piosenki, dopiero za 3 razem się udało. Chyba to wina Firefoxa, nie wiem. Dodaj na stronę wyników link "odtwórz plik" a będzie jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 masz odtwarzacz we flashu i mozesz se słuchać. A dla informacji kolegi z góry oggole.pl było sporo czasu po mnie tyle, że ja miałem sporo problemów z serwerem i transferem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Dodałem playlisty i poprawiłem sporo rzeczy. zapraszam do testów. //edit. przepraszam za 2-jny post. dlaczego nie ma tu automatycznego złączania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jeśli się nie mylę to trzeba edytować zanim :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 dlaczego nie ma tu automatycznego złączania?Tak trudno samemu edytować posta? ;) Wyszukiwarka działa jeśli chodzi o wyszukiwanie, teraz nie mam możliwości sprawdzić czy da się słuchać.Dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No ładnie, ładnie :) Spisałeś się... W sumie ładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Dla mnie w twoim odtwarzaczu głośniki pierdzą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Dla mnie w twoim odtwarzaczu głośniki pierdzą :( to nie ustawiaj głośności na max. tylko na połowie zostaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Widzę, że na wrzucie jedziesz Mam problem z zapisywaniem plików w twoim skrypcie, ale od tego mam inne stronki ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 to nie ustawiaj głośności na max. tylko na połowie zostaw. W Windowsie mam na połowę i ze wrzuty normalnie,a tu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 a mi wszystko działa i może się nawet zarejestruję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 http://carbolymer.ovh.org/mp3/ wyszukiwarka ziomka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 coś nie bardzo tam piosenek. moich ulubionych nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi