nikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Tutuł: The Idiot Quiz Gatunek: Test Opis: The Idiot Quiz jest podróbą gry The idiot test mojego autorstwa :rolleyes: . Zasady są proste. Musisz po prostu odpowiadać na kolejne pytania, które mogą wydawać się banalne, ale nie trudno o pomyłkę :twisted: . Wiem że gra jest prosta i pewnie mnie zjedziecie, ale co tam :jezor: Download: The Idiot Quiz Rozmiar: 2,7 MB Autorzy: Programowanie: Ja Grafika: Ja Fabuła: niema Dźwięki:net Screeny: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 > czerowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie mogę rozkminić "Wskaż najdłuższy prostokąt" xD Już wszystkie próbowałem klikać, jakaś podpucha jest :P To mi przypomina trochę The Impossible Quiz ale tamto było fajniejsze :D Edit: O dziwne, teraz mi zaliczyło prostokąt którego wcześniej nie zaliczyło O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Najdłuższy jest ten taki wąski, najbardziej po prawej bodajże. To widać przecie od razu ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ok, poprawiłem literówkę. Jakbyście jakąś jeszcze zauważyli to dajcie znać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Najdłuższy jest ten taki wąski, najbardziej po prawej bodajże. To widać przecie od razu ;o No wiem tylko na początku mi go nie zaliczyło O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Spoko gierka doszedłem do tych ciastek, które się wyróżnia dwa razy źle odpowiedziałem i już mi się grać nie chciało xD. Ale gra ujdzie muzyczka fajna kiedy źle odpowiemy :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dobra dolazłem do zmiany języka i mi się nie chce xD Całkiem spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Przy pierwszym podejściu doszedłem do FeO i z dwóch poprawnych odpowiedzi zaznaczyłem jedną i błąd. Która jest poprawna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 O co chodzi z tymi ciastkami? Nie widzę różnicy... E: To hasło jest proste. Metoda prób i błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Wojzax - poprawna odpowiedź to tlenek żelaza II. Matthew - Jedno z ciastek ma nieco inny kolor kropek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Wiem, ale były dwie odpowiedzi Tlenek żelaza (II). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Wojzax - poprawna odpowiedź to tlenek żelaza II. Matthew - Jedno z ciastek ma nieco inny kolor kropek. Nie tyle inny kolor co po prostu kropki nie mają wygładzenia. Widać na powiększeniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Kurcze, fajne to ! Dam Ci 4/5 :) Mam status : "Mądry" :o Nawet się nie spodziewałem... Quiz przyjemny, fajne pytania. 4/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No fakt. Jeśli chodzi o te pytanie z tlenkiem żelaza to poprawna odpowiedź to ta najniżej. Sorki za błąd. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 kapitalne ! przegrałem na : Który z tych panów to Jarosław ? Nigdy ich nie rozróżniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Przeszłem do etapu:Tak jakby mądry. Tylko dlatego że o jeden raz za dużo kliknąłem na żółty kwadrat;/ Ocena 3-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ej, ta gra dyskryminuje daltonistow, a jak wiadomo daltonizm to choroba wzroku a nie umyslowa >:/ Jak jest pozniejsza czesc z kolorami (bodajze w sekcji "idiota") to widze 2 te same bloczki zielone :/ Dobra, z tym sobie poradzilem - strzelalem, ale teraz masakra z ciastkami O.O Powinienes wziac to pod uwage: daltonista != kaleka umysłowy >:/ EDIT: U zrodelka prawda lezy. Juz znalazlem to feralne ciastko :P Eh, gdybys dal kolory tych bloczkow rozniace sie przynajmniej kontrastem, to bym problemow z szukaniem "wlasciwego zielonego" nie mial :/ daje 2, za to ze identyfikujesz daltonistow z idiotami oraz za niezbyt piekna oprawe graficzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ciekawa gra, ale miejscami trochę monotonna. Grafika prosta, w sumie i dobrze, ale można dodać cieniowanie do klocków, jakieś jasne, wyblakłe tło i ładniejsze "ozdobniki". Daję 3, nie dlatego że jest złe wykonanie, tylko dlatego że bardzo prosto wykonać taką grę, to jest max jak na ten gatunek. Co do literówek, to na końcu się znalazła :P : http://img25.imageshack.us/img25/395/literowkaal7.png Powinno być chyba "do szczęścia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 O co chodzi z hasłami O.o ? Czemu na przeciętniaku nie było hasła podanego :P ? Na każdym lvlu powinno być hasło. Albo najlepiej save. Bo tak to to głupie jest... Skończyłem na konsoli, nie chciało mi się powtarzać... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Hasło masz w połowie gry dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 @ComeX: Lechu ma pieprzyk na policzku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ta 'gra' jest po prostu głupia... Zapamiętywanie kolejności, ilości i koloru klocków, na które później trzeba klikać... Tak z ciekawości... Ile roomów jest w tej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Najlepszy status : Madry masz te 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 przeszedłem całe,ciekawe nawet masz ode mnie 4 gwiazdki bo gra zmusiła mnie do jej przejścia ;p EDIT: sorry ale musiałem :D gra ma 107 romów :o wszystko na osobnych obiektach robione ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Po milionie prób i błędów przeszedłem tą grę i jestem geniuszem!!! :D Grywalność: 4/5 (1 błąd i die :[) Grafika: 4/5 (;d) 4/5! Dobra robota. kod: 63815.. ostatnie 2 numerki mogę dać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Zbyt proste to moim zdaniem. Więcej bezsensownych zagadek, więcej checkpointów, mniej debilnego klikania w kwadraciki. gra ma 107 romów ohmy.gif wszystko na osobnych obiektach robione ^^' PONIEWAŻ TY NAWET KRAWĘDZIE ZIEMI ROBISZ NA OSOBNYCH OBIEKTACH. I NIE LICZY SIĘ TO, ŻE NIE MAJĄ RÓWNYCH WYMIARÓW. Mam chwile kiedy nienawidzę Nikasa, nie myślę wtedy co piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 PONIEWAŻ TY NAWET KRAWĘDZIE ZIEMI ROBISZ NA OSOBNYCH PROJEKTACH. I NIE LICZY SIĘ TO, ŻE NIE MAJĄ RÓWNYCH WYMIARÓW. Interesujące... Zgadzam się co do tych kwadratów: irytujące i nudne. Daj coś podchwytliwego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Interesujące... Zgadzam się co do tych kwadratów: irytujące i nudne. Daj coś podchwytliwego :) O, koks :] Nie tak trudno zrobić grę taką jak ta. Nawet na klockach można takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 PONIEWAŻ TY NAWET KRAWĘDZIE ZIEMI ROBISZ NA OSOBNYCH OBIEKTACH. I NIE LICZY SIĘ TO, ŻE NIE MAJĄ RÓWNYCH WYMIARÓW. o,tak się składa że mam już tileseta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi