Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam :P Chciałbym się zapytać czy są w internecie sprawdziany dla pierwszej klasy gimnazjum ? Puls życia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie wiem, czy już to odkryłeś, ale wiele nauczycieli pisze swoje sprawdziany :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie wiem, czy już to odkryłeś, ale wiele nauczycieli pisze swoje sprawdziany :3 Puls życia ? Tak tylko mniewam że to może być nazwa gotowców. ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 W sumie racja, widzę, że to nazwa podręczników do biologii. Ale tym bardziej nie spodziewałbym się, że ktoś tu takie sprawdziany zna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tak to są gotowe sprawdziany zrobione przez chyba nową erę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Materiał zawarty w gimnazjalnym programie nauczania nie jest taki trudny, żeby kombinować z okrężnymi drogami. Nie wygłupiaj się, tylko się naucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No dobra ja się tylko pytam gdzie to można znaleźć i NIE PISZCIE na temat nauki :P :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Przez ten czas gdy siedziałeś na forum, wszystkiego byś się nauczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 LOL następny taki post i raport ja sie tylko pytam czy są w internecie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no ok a da się ściągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Oprócz gotowych sprawdzianów. Leć do nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 LOL następny taki post i raport ja sie tylko pytam czy są w internecie :lol: Ludzie ci dobrze radzą, a ty im grozisz. Bardzo nieładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Do nauki, bo czarno widzę nowe pokolenie. (Ja się do niego nie zaliczam bo się was wyrzekłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 W gimnazjum nie trzeba się uczyć - i tak Cię tam chcę przepchnąć ;p Tak słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja tam ledwo zdałem w gimnazjum. Z historii :P Więc trochę się uczyć trzeba. I nie widzę nic złego w pójściu na łatwiznę z przedmiotów które się komuś nie przydadzą. Może jego biologia nie interesuje to po co ma siedzieć i się uczyć jak może znaleźć sobie sprawdziany w internecie? xD Jeżeli gość nie ma zamiaru zdawać z tego matury to na kiego grzyba mu to :P Pod warunkiem, że czas który powinien poświęcić na naukę biologii poświęci na coś pożyteczniejszego, na przykład fizykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 pożyteczniejszego fizykę Objection! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No, chyba że na fizykę. To jest pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi