g-Enjoy Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tytuł: Cenzor Haxor Gatunek: Program Opis: Załatwia Cenzora w sekundę (a nawet szybciej). Dużo ludzi się wkurza w szkole bo nie może nawet swojej poczty sprawdzić, ew. dostać się nawet do zasobów istotnych dla lekcji! Koniec zmartwień. Download: http://www.mediafire.com/download.php?mg0d5zjjohu Rozmiar pliku: 150kb Autorzy: Programowanie: Bagno Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie wiem czy to aż tak przydatne... ?:) Ale pewnie komuś się przyda. Nie mam jak tego u siebie sprawdzić, ale za pomysł masz 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mam podobny programik na pendrive, zaraz wrzuce to sie porowna mozliwosci :) EDIT: Prosze, oto on: https://gmclan.org/up1105_4_Cenzor_BckDr.html Mi to ulatwilo sprawe w szkole i pozwolilo zrobic psikusa na wszystkich kompach, bo tam cenzor blokowal KAZDA strone, polecam, bomba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 heh, zgadzam się z Ra3l pomysł dobry, ale mógłby być bardziej rozbudowany- nie wszystkie szkoły korzystają z "cenzora" jest jeszcze "opiekun ucznia", czy "beniamin", jak na razie 3/4. tak w ogóle "cenzor" to polski program, więc czemu jego hack jest po angielsku ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Chcecie to też na całą resztę mogę zrobić :P Jakoś tak nigdy naszego języka w swoich programach nie używam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nie sprawdzę jak działa, bo...wykasowaliśmy cenzora ze wszystkich pracowni, kiedy okazało się że blokował stronę szkoły i google grafika. Opiekun został, ale miał takie banalne hasło, że w 3 dni zostało złamane. Zrób też na inne programy np na Opiekuna. Pomysł dobry ale daję neutralne 3/5. Nie obraź się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Crack me ? A czy to czasami nie uruchamia cenzora z linii poleceń z argumentem "/u" ? Mogłeś to w batchu napisać, mniej by ważyło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jeżeli tak, to coś w stylu: C:\...\cenzor.exe /u Nie pierwszy na to wpadłeś, a wykonanie fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Program mi się nie przyda, ale za chęci masz 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zrób wersję polską. Nie, żebym nie wiedział co to 'Crack me', ale programy są polskie, nie ma co tu szpanować internetową angielszczyzną. I też mam opiekuna >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A mi sie napewno przyda w szkole masz 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ja w szkole nic nie mam :P Serio zablokowanie "Cenzora" ogranicza się do nadania mu parametru u...? Jakoś dziwnie łatwe mi się to wydaje... O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie, to działa tylko tak (pomińcie banał mojej metody): WinExec('cenzor /u', 0); Bez szukania gdzie on "se" siedzi. @up: Tak, i każdego innego programu tego typu. Wesja co działa na: Cenzora Opiekuna Beniamina https://gmclan.org/up3370_3_hax.html PO POLSKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi