ComeX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tytuł: Seal Team 6 - Antyterroryści Gatunek: Strzelanka Opis: Seal Team 6 to jedna z drużyn antyterrorystycznych . W wersji Demo wcielamy się w postać z karabinem MP5 natomiast w wersji FULL (niedługo) mamy kilka postaci . Głównie wykonujemy misje lub pomagamy policji , ratujemy lekarza , rozbrajamy bomby itp. . Download: http://odsiebie.com/pokaz/1432601---3409.html Rozmiar pliku: 1,11 mb. tym bardziej że dodałem jeszcze prezentację flash Autorzy: Programowanie: ComeX , Jaklub ( z jego przykładu ) Fabuła: ComeX Grafika: ComeX Muzyka: Z neta i z gier Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Widzę, że K-Devil mówił prawdę z tym przekazaniem... Ściągam właśnie, wrażeniami podzielę się w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Lekko przerobiony przykład. Proponuje wrzucić na upload GMC. Beznadziejna gra, beznadziejna grafika :) marna przeróbka przykładu, jak zrobił to Twój kolega w zapowiedziach. Trzeba moje pociski przelatują przez drzwi grubości ściany ?:) 1/5 Praktycznie zero wkładu własnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Uszkodziło mi archiwum, nie odpalę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ściągnij jeszcze raz... co za problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Widzę, że K-Devil mówił prawdę z tym przekazaniem... Ściągam właśnie, wrażeniami podzielę się w edicie.Ile razy ja już widziałem tego typu post... toż to spam jest. Jeśli ocenę chcesz dać w edicie, to już lepiej poczekaj, zagraj w nią, i dopiero napisz. A nie posty nabijasz w prosty sposób... 1 post - zaczynam ściągać 2 post - niestety, archiwum się uszkodziło Co do gry - toż to całe Jaklub zrobił O.o Ale niech będzie - beznadziejna grafika, pociski przelatują przez ściany (weź ktoś to daj do faq, bo w co drugiej strzelance top-down jest ten błąd), a gra nudzi po chwili. A, i screeny pierwsza klasa :) Pała. ... No dobra, masz te 2-/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Sądzę, że z tym "przekazaniem" to jakaś bujda. Spójrzcie sobie na sygnatury tych panów - ten sam palancik, inny napis tą samą czcionką. Pewnie to napisał, bo chciał się przesiąść na nowe konto. 1. Ten hosting to jakaś tragedia. ;/ Wrzuć to na jakiś ludzki serwer, np. rapidshare, albo na gmclanowego uploadera. 2. Po co te szare klocki pomiędzy pokoikami w levelu? Pociski przez nie przenikają, tylko widoczność ograniczają. Wiem, że to miały być drzwi, ale graficznie tragedia. 3. Czerwona kropka może być niewidoczna na tle krwi. Poza tym, walę do niej z pistoletu, a ona jęczy i punkty mi odejmuję. Wchodzę w nią, nowy level. Sugerujesz, że żołnierzyk się przespał z rudowłosym facetem? Pedały jakieś? Ja nie rozumiem. 4. Fajny przykład zrobiłem. 5. Menu sterowane strzałkami. W strzelance lepiej zrób menu obsługiwane myszką. 6. Co to są te krzaki na (chyba) 3 levelu? Mogę pod nie wejść. Jakieś ufole czy co? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Przecież cały silnik gry jest z przykładu. Może ewentualnie alarmy zmieniłeś. A poza tym widzę sporo rzeczy wymagających poprawki: - od kiedy wróg za każdym razem ginie po pierwszym strzale ? - czy ściany są przeźroczyste ? - drzwi same się otwierają, proponuję zrobić aby otwierały się za pomocą przycisku (np. space). - wszystko jest 32 * 32 (pixele) - można strzelać bez przerwy Ja się nie czepiam tylko pokazuję błędy, które mogłeś przeoczyć. Mam nadzieję, że w pełnej wersji to poprawisz. Sam kończę podobną grę, którą robię od początku sam i wiem, że to co wypisałem nie jest trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfecter Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Grafika niezafajna, ale ja nato malo zwracam uwage, fajnie sie gra - przyjemnie Moje ocena 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 - od kiedy wróg za każdym razem ginie po pierwszym strzale ? Terroryści składają się z samych głów, więc za każdym razem leci headshot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Właśnie widzę, zastanawiałem się dlaczego oni tacy jajowaci. Teraz wiem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 drzwi same się otwierają, proponuję zrobić aby otwierały się za pomocą przycisku (np. space). to jak to zmienić ??? Co to są te krzaki na (chyba) 3 levelu? Mogę pod nie wejść. Jakieś ufole czy co? nie mam grafiki drzew Spójrzcie sobie na sygnatury tych panów on mi zrobił sygnę Menu sterowane strzałkami. W strzelance lepiej zrób menu obsługiwane myszką. J.A.K ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Najprostszy sposób na drzwi to: Daj w drzwiach event colision z postacią. A w nim: if (keyboard_check(vk_space)) {instance_destroy()} Pisałem z głowy więc sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 /l/l-ichał, Twoja metoda jest zła i powinieneś się wstydzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Może nie jest profesjonalne ale mi działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja tylko powiem że działa ale pociski przelatują przez drzwi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Comuś, zajmij się prostszym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 To taj im event colision z drzwiami, a tam instance_destroy() albo w stepie: if (place_metting(x,y,obj_drzwi)) {instance_destroy()} Czyli tak samo jak ze ścianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ściągnąłem i... załamałem się. Tak słabego AI w strzelankach na GMC żadko widuję, powineneś zrobić chociaż że próbują chociaż uniknąć pocisku. Powineneś również dorobić życie wrogom, niektórym obiektom brakuje solidu (więc popraw to). Grafiki nie komentuje. Gdyby to było wszystko twoje miałbyś może 3, ale skoro wiem, że to przykład ( a kiedyś się nim bawiłem) masz =2/5. Jeśli ciężko ci idzie polecam dokumentacje/faq albo napisz do mnie na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Będe brał Cie Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja bym to zrobił tak step dzwi -ifDistance_to_object(hero)<35 End keyboard_check(vk-space){vspeed =2 }//I pod spodem robisz tylko distance bez endDistance_to_object(hero)>35 {Vspeed=-2} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ja tam nie widzę anty terrorystów, tylko jakieś kropki,nie podoba mi się wcale 1/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ;) wiekszosc osob pada po jednym strzale w realnym zyciu...duza wiekszosc . Przewaznie albo chybiaja albo zabijaja ew. unieruchamiaja terroryste za strzalem . Rzadko sie zdarza zeby terroryste trafic niewiem..w stope..co i tak by go troszke spowolnilo z powodu bólu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi